Köszönjük, hogy velünk tartasz és bizalmat szavazol nekünk.

Örömmel üdvözlünk Téged a tanfolyam résztvevői között.

 

 

 

Néhány fontos információ

A programban való részvétel önkéntes. Nyilatkozod, hogy 18. életévedet betöltött nagykorú vagy. Az Online Paleo Főzőkurzuson saját felelelőssére veszel részt, az egészségügyi állapotod felelősségteljes mérlegelésével, figyelembe vételével. A részvétel kapcsán semmilyen kártérítésre nem tartasz igényt a tanfolyam szervezői felé. Döntésed alapján kikérheted kezelőorvosod, gyógyszerészed, dietetikusod véleményét.

A részvételhez rendelkezel saját e-mail címmel.

A zárt facebook csoportban való részvétel nem kötelező.

 

 

A tanfolyam tematikája, receptjei az általános paleolit életmód irányelvei szerint kerültek összeállításra, mellőzve a kompromisszumokat. Viszont nem térnek ki speciális étrendre, mint pl. inzulinreszitencia, bizonyos ételintoleranciák, ételallergiák, "számolós" szénhidrátdiéta, ketogén paleo. stb. Ha ilyen jellegű igényed lenne, írj nekünk e-mailt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. (onlinepaleokurzus@gmail.com).

 

 

A tanfolyam kezdőnapja előtt lehetőséged van visszamondani a részvételedet. Ekkor visszautaljuk számodra a teljes részvételi díjat és törlünk a résztvevők listájáról. A tanfolyamból való kilépésre a megkezdése után is lehetőséged van, de akkor már a részvételi díjat nem áll módunkban visszautalni.

Vállalod, hogy a regisztrációs lap kitöltése után legkésőbb 8 napon belül átutalod a részvételi díjat. Ha ezt határidőre nem sikerül teljesíteni, az a programból való kizárást vonja maga után.

 

Ezúton nyilatkozod, hogy a Főzőkurzus alatt kapott (írásos és szóbeli) anyagokat, recepteket, tematikát és minden ezzel kapcsolatos információt bizalmasan kezelsz, sem ingyen, sem díj ellenében nem adod át 3. fél számára.

 

Fizetés átutalással

Kérjük, hogy az általad választott csomag részvételi díját a regisztrációt követő 8 napon belül ide utald.

LI-FE Global Kft.

10403648-50526687-56531007

(K&H Bank)

(Ez a Paleolit Éléskamra és az Anyasüti termékek számlaszáma)

Megjegyzés rovat: főzőkurzus részvétel (ha nem saját néven utalsz, akkor a résztvevő neve is kerüljön bele).

 

 

A beérkezett regisztráció után maximum 24 órával küldünk Neked egy megerősítő válasz e-mailt. Ez nem automatikus üzenet, hanem mi fogjuk írni Neked. Az utalás megérkezése után szintén küldünk egy visszajelzést.

 

Üdvözlettel Gabi és Tünde

 

Résztvevő neve
Címe
Telefonszám
E-mail cím
Számlázási adatok (ha eltér a jelentkező adataitól)
Kiválasztott csomag
Saját részre vásároltam vagy ajándékba
saját részre kérem
ajándékba adom
Tagja szeretnél lenni a titkos Facebook csoportnak?
igen
nem
Kérlek írd le röviden, mi a céllal fogsz részt venni a tanfolyamon? (pl. egészség, fogyás, receptek, tudás, stb.)
Ha ajándékba adod és azt szeretnéd, hogy az utalványt Neked küldjük ki, itt add meg a postázási adatokat és telefonszámot az egyeztetéshez.
Egyéb megjegyzés