Keltes élmény receptek

Kolbászos karfiolkenyér

2019.01.03 12:38

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 fej karfiolt, késes aprítóval rizsszem méretűre felaprítjuk. Ízlés szerint sózzuk, hozzákeverünk 4 egész tojást, ízlés szerint zúzott fokhagymát, vagy fohagma port, karikára vágott házi kolbászt, 10 dkg reszelt, éven túl érlelt Grana padano sajtot, 20 g Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeveréket.

A hozzávalókat alaposan összekeverjük, és a masszát, egy36X29 cm-s, sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük egyenletesen.


200°C-ra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Friss zöldségekkel, vagy savanyúsággal tálaljuk.

Párolt karfiolrizzsel is működik (maradék felhasználás céljából).

Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék

Címkék: paleo , gluténmentes, IR barát , CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény kolbászos karfiol lepény 

Nézd meg, hogyan készül a KAKAÓS-MEGGYES GALUSKA!

Webáruház készítés