Rólunk mondtátok
Mások ezért szeretik az Éléskamra finomságait
Sass Erika:
"A legkedvesebb lisztkeverékem a nokedli lisztkeverék: Nálunk a Tepszi Ételbár-ban, pont úgy eszik a nem gm vagy nem paleós vendégek is, mint a hagyományosat... szerintem nem kell ennél nagyobb dicséret ;)"
K. Barbara:
"Kedvencem a Valódi barna kenyér: nagyon szerettem a kornspitz jellegű pékárukat, a rozsos, teljes kiőrlésű kenyereket, A valódi barna kenyérliszt pont ezt az ízt és állagot adja vissza. Amit különösen nagyon szeretek benne az az, hogy csupán víz és zsiradék kell a liszthez, mégis nagyon finom, jó ízű és állagú, nem utolsó sorban jó tápértékekkel rendelkező (alacsony ch tartalom mellett aélacsony zsírtartalom) pékáru Paleos kenyér tojás nélkül, ilyen alacsony zsírtartalom mellett nincs. Ízre a sokmagvas bagett veri csak nálam, de abból magasabb kalória és zsírtartalma miatt kevesebbet lehet enni. . A tojásszegény konyhában igazán finom paleo pékárut sütni, ezt csak a paleolit éléskamra valódi bartna kenyér lisztkeveréke tudja."
M. Martina:
" Keltes élményből készül a legfinomabb és legkakaósabb kakaós csiga"
Varga-Turcsik Erika
Kedves Gabriella!
Ha péntek akkor nálunk palacsinta!!!!
Most próbáltam elsőnek a Nagyi palacsintája lisztkeveréket a csomagoláson feltűntetett recept alapján.
Mint a kép is mutatja szuperül sikerült,annál is inkább mivel 12db-ot sütöttem, a fotó elkészítésének pillanatában már csak 5db maradt ;) A férjemnek fel sem tűnt,hogy nem a “szokásos” palacsintát eszi.
Sok mindent kipróbáltam már, de mindig volt valami utó íz, ami miatt nem volt a legjobb vagy a sütés volt nehèzkes.
Ez a recept is ugyan olyan egyszerű és nagyszerű mint a többi!
Biztosan állíthatom,hogy innentől csak ebből a lisztkeverékből fog készülni a pénteki palacsinta!
Köszönjük:
Varga Család
K. Tímea :
"Sokmagvas bagett a kedvencem; paleo előtt mindig ezeket szerettem, ropogósan, krémsajttal, sok zöldséggel és szalámival. Az Éléskamrás annál is jobb, egyszerű, gyors és friss melegen ellenállhatatlan. Hosszú utat nagyon jól bírja - a Férjem bagettjeit mindig lenyúlják az útitársai, és persze a bögre sütit is."
P. Melinda:
"Nekem a keltes élmény az egyik kedvenc, mert abból mindegy mit készítek pizzát, vagy kakaóscsigát, minden szuper.
Anyasüti babakeksz a másik, 25 perc alatt kész az apróságnak a rágcsa és megkóstoltam, hát isteni, bár ahogy eszi, az felér 100 dícsérettel ????
Egyszerűbb bármit megsütni, mint régen, lassan konyhatündér leszek sütésben ????????"
Derecskeiné Horváth Zsuzsanna :
"A gyermekeim kedvence a palacsinta és a lángos. Nagyon ódzkodtak a paleos ételektől, de amikor ezeket megkóstolták:"anya süssél még"! :)
Nehezen tudok választani, de ha muszáj, akkor az egyik az Omlós piskóta. Amikor először sütöttem belőle meggyes piskótát, a család nem akarta elhinni sem ránézésre, sem amikor megkóstolták, hogy paleos. Nekem pedig ugyanazt az élményt adja vissza mint amit édesanyám sütött gyerekkoromban. Elmondhatatlanul finom. Mindenkinek ki kell próbálni!
A másik kedvencem az Univerzális Magmentes-tojásmentes lisztkeverék. Először nagyon tartottam tőle, hogyan is fogok belőle tojás és maglisztek nélkül sütni-főzni. Hihetetlen mennyire sokoldalúan felhasználható, és mennyire finom! A család is nagyon szeteti bármit készítek belőle! Annyira szeretik, hogy olyan párosításokkal ették meg, amit egyébként nem szeretnek, de így nagyon ízlett nekik. Bármelyik lisztet próbáljátok, nem fogtok csalódni!"
P. Csobánka:
"A Univerzális magmentes-tojásmentes lisztkeverék a kedvencem. Olyan de olyan tortillát sütöttem belőle... Abszolút mellékízmentes, könnyen kezelhető, álom dolgozni a tésztával."
K. Gertrúd:
"Ha kettő lisztkeveréket kellene választani, akkor az Omlós piskóta és az Anyasüti palacsinta. lenne az...bár az vetekszik a Nagyi palacsintájával....szóval nem is tudok kettőt választani. Pofonegyszerű elkészíteni, szerintem elronthatatlan és olyan jó tudni, hogy jót eszünk"
Nguyen-Szabó Délia - Budapest
Férjemmel pár hónapja kezdtük el a paleo táplálkozást. Rögtön csatlakoztam is pár olyan csoportba, ahonnan segítséget, ötleteket meríthetek. Nagyon édesszájúak vagyunk, így elsőnek szinte csak édesség és süti receptek után kutattam, majd az egyik csoportban bukkantam rá az Anyasüti és az Éléskamra lisztkeverékekre. Örülök, hogy mielőtt mindenféle keverékeket alkottam volna különféle lisztekből, ezek a termékek mellett döntöttem, így nem ért rögtön csalódás, inkább csak a kíváncsiság gyötör a többi termék iránt, amit már be is rendeltem és alig várom, hogy kipróbálhassam. Nagy kedvencünk a Nagyi palacsintája, férjem első szava az volt, hogy "ez jobb, mint a sima palacsinta, minden nap kérek ilyet..". Karácsonykor megsütöttem a mézeskalácsot, csináltam sós süteményt, mindegyik nagy sikert aratott. Alig várom, hogy a jelenleg 5 hónapos babámnak majd süthessek az Anyasütis babakekszből és palacsintából! Ami a legjobb, hogy a termékek hátulján egy alaprecept mindig található, így elrontani szinte lehetetlen. Ezen kívül a honlapot böngészve még rengeteg receptre bukkanhatunk, ha időmilliomos lennék, akkor minden nap kipróbálnám az egyiket! Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!
D. Enikő:
" Nekünk az omlós piskóta és az Aip lisztkeverék a kedvenc! ☺️.....az omlós piskótàból gyorsan készìthetek a kislànyomnak is kedvére való süteményeket az aip liszt pedig szàmomra nagy segìtség hogy tudjak büntetlenül akàr még édességet is enni. ☺️"
F. Éva:
" Mindegyiket szeretem de a mostani kedvencem a Sűrítésre, szórásra való lisztkeverék. Ma csőben sült brokkolit csináltam besamellel, amihez ezt a lisztkeveréket használtam. Próbálkoztam már más lisztekkel de ebből fantasztikus lett. Mandulatejszinnel csináltam. Kiváló főzelékek sűrítésére is. Imádom."
Csernyák Dóra - Sóskút
"Több éve találtam rá a Paleolit Éléskamra termékcsaládra. Sok kenyér és sütemény lisztkeveréket, receptet kipróbáltam, de vagy nem jól sikerültek, vagy nem ízlettek. Amire rátaláltam Gabira és az ő kis csodáira addigra már teljesen feladtam, hogy fogok valaha is finom paleo kenyeret enni. Ő ajánlotta nekem a Valódi barna kenyér lisztkeveréket illetve annak az elődjét, ami már a módosítás előtt is csodálatos volt. Azóta csak még finomabb és jobb állagú lett. Imádok főzni, de a sütés a hagyományos alapanyagokból sem volt az erősségem így a paleo lisztekkel főleg hadilábon álltam. Egyszer rossz ízük volt, máskor teljesen máshogy néztek ki, mint szerettem volna. Nekem nincs időm kísérletezgetni és főleg nem szeretem a drága alapanyagokból készült süteményeket kidobálni. Gabi lisztkeverékeiből bátran sütök, mert az eredmény szinte mindig tökéletes lesz. Kitapasztaltam már, hogy melyik keverék hogyan működik, miket lehet elkészíteni belőlük. Ami biztos, hogy ezek a lisztkeverékek a legsemlegesebb ízűek a paleo piacon. Az ezekből készült palacsintát, pizzát, lángost a nem paleos családtagok is szívesen megették. Bármilyen kérdésem vagy problémám van, bátran fordulhatok Gabihoz, mert biztosan kapok segítséget. Ha nem szeret valaki bajlódni méricskéléssel, kísérletezéssel bátran ajánlom, hogy próbálja ki az összes keveréket. A legnagyobb öröm számomra, hogy az ezekből készült finomságokat Párom is szívesen fogyasztja pedig Ő semmilyen paleo „pékárut” nem evett meg ezek előtt. Gabi szakértelme, tapasztalata, tökéletesre való törekvése mindenképpen garancia a minőséget illetően! Az Én kedvenceim a kenyereken kívül a Keltes Élmény lisztkeverék, Nagyi Palacsintája lisztkeverék, a Lángos és a Vékony tésztás Olasz pizza lisztkeverék. Ha most kezditek, vagy ha már sok rossz ízű süteményen, kenyéren túl vagytok, mindenképp próbáljátok ki ezeket a kis csodákat, hogy Ti is akkora örömmel majszoljátok el az első valódi palacsinta ízű paleo palacsintátokat, mint ahogy Én tettem anno. :)"
Klochányné Izsó Tímea - Budapest
8 évvel ezelőtt kezdtem a paleó életmódot, tetemes súlyfelesleg miatt. Akkoriban nem volt igazán finom kenyér, péksüti, sós élmény max a húsos ételek voltak. A számát se tudom hány kenyér receptet próbáltam ki az évek alatt, a drága liszteket nem voltam hajlandó megvenni. A kilók csak úgy olvadtak, fél év alatt elértem a cél -20 kg. De nagyon hiányzott a kenyér, péksütik stb.
Sok forgalmazó lisztkeverékét kipróbáltam, volt ami ízlett, volt olyan hogy mindennek ugyanolya íze volt, már-már feladtam, amikor jöttek az Éléskamrás finomság csomagok. Elsőnek a bögrés sütiket próbáltuk ki, nem győztem venni és enni.
Egyesével kipróbáltuk a Férjecskémmel mindet és imádjuk őket. Most mindenből van itthon legalább 3-4 csomag, így bármit ennénk hiphop elkészül. A minap Férjecske magától nekiállt sokmagvas bagettet készíteni, nem egy konyha tündér, mégis tökéletes lett.
Nyolc év tapasztalatából elmondhatom, hogy a legfinomabb ételeink az Éléskamrás lisztekből készültek. Lassan 9 hónapos kislányunk pedig most ismerkedik az Anyasütikkel, eddig nagyon lelkesen nyammogja a finomságokat.
Laczkó Zsuzsanna - Szigetmonostor
(www.utunkazegeszseghez.webnode.hu blog szerzője)
Jó pár éve figyelemmel kísérem a Paleolit Éléskamra lisztkeverékeit, már 2015-ben is többet kipróbáltam közülük, akkor is megtapasztalhattam, hogyha ezekkel sütök akkor semmilyen kudarctól nem kell tartanom, mert garantáltan finom és szép étvágygerjesztő péksütik születnek.
2016-ban tojásmentes diétára kellett átállnunk gyermekemmel, így háttérbe szorultak az Éléskamrás termékek, de pont ebben az évben jelent meg Gabi új termékcsaládja az Anyasüti, és az összes terméküket kipróbálhattam. Az összes lisztkeverékhez tudtam tojásmentes recept alternatívákat alkotni. Több kedvenc lisztkeverékem is van: nem is tudnék dönteni hogy a pogácsa vagy a babakeksz az, amelyik a legkedvesebb számomra. Később megjelentek a pudingok is, és mára már egyértelmű számomra hogy a két Anyasüti puding a kedvencem. Ettől finomabb pudingok a világon nem léteznek, egy biztos, nem cserélném le semmi más pudingra őket, hisz hihetetlenül mennyei villámgyors desszertet lehet alkotni a segítségükkel. Torta- és süteménytölteléknek is elkészíthetőek, szívesen esszük gofri tetején vagy palacsinta töltelékként is. Fantasztikusan finomak, a nem paleó étrendet követő vendégeink szerint is.
Személy szerint én szeretek otthon főzőcskézni-sütögetni kísérletezni, de tudom hogy ezzel nem mindenki van így, és én is gyakran időhiány miatt szeretem a jól bevált recepteket, kész keverékeket. Az Éléskamra és Anyasüti lisztkeverékeket ajánlom mindazoknak, akiknek nincs idejük energiájuk otthon lisztekkel kísérletezgetni, hiszen segítségükkel garantáltan jó és finom ételek készülnek minimális időráfordítással.
Varga-Turcsik Erika
Kedves Gabi!
Egy nagy köszönettel tartozom neked ezért a lisztkeverékért! Nem vagyok egy elesett gasztroangyal,de valahogy a bejgli volt a mumusom! Minden évben kis családomnak nagy reményekkel próbáltam ehető bejglit készíteni! Hát csúfos véggel! Legtöbbször egy ehetetlen,szétrepedezett,töltelék kifolyós, tepsiből evős valami sikeredett.
Szeptemberben találkoztam elsőnek az éléskamra lisztkeverékekkel.Már első nekifutásra tudtam,hogy jóban leszünk (kenyeret sütöttem).
Alig vártam a bejgli idejét,jó előre megvettem a lisztkeveréket!
Ez egy csoda! Mind ízre mint elkészítésre! Igaz a mondás: egyszerű,de nagyszerű!
4 éves kisfiam azt mondta; anya minden nap süthetnél ilyen sütit!
Férjem legnagyobb bókja: még sosem evett ilyen finom diós bejglit!!!
Köszönöm!
Egy lelkes anyuka!
Sass Erika - Budapest - Tepszi.hu blog szerzője
Tavaly tavasszal találkoztam először az Éléskamra paleolit lisztkeverékekkel. Alapvetően én nem tartom szigorúan a paleo diétát, de a saját diétám nagyon sokban megegyezik a paleo alapjaival. Mivel nem fogyasztok gabonát, így sokat kísérletezek különböző lisztekkel helyettesíteni azokat. Diétás szakácsként és táplálkozási tanácsadóként is sokszor fordulnak cöliákiások, gabona allergiások vagy épp egészségesebb életmódra-táplálkozásra vágyók hozzám azzal, hogy elegük van a kísérletezésekből, mondjak/mutassak valamit amivel tuti siker. Én mostanában nagyon jó szívvel az Éléskamra megoldásliszteket ajánlom.
Emlékszem, az első találkozásom az Éléskamrás lisztekkel, egy fél zacsi mézeskalács lisztkeverékkel kezdődött, a recept és a story itt olvasható: https://www.tepszi.hu/2017/03/26/almas-palacsinta-paleo/
Akkor elhatároztam, hogy kipróbálom a többi lisztkeveréket is, mert nagyon jó lenne olyat ajánlani az ügyfeleimnek, vendégeimnek, amit egyszerű használni és sokoldalúan használható.
Többféle lisztet kipróbálva egyre jobb véleményem lett a termékekről és elkezdtem velük kísérletezni. Például a keltes élmény lisztkeverékből tojásmentesen zsemléket sütni, a sokmagvas bagettből pogácsát, stb
Jól kezelhető, kimagaslóan megbízható lisztek, amiket nagyon egyszerű használni, még senkivel nem találkoztam, aki a javaslatom alapján kipróbálta és más véleményen lett volna :)
Személyes kedvencem a keltes élmény lisztkeverék, amiből mindig van itthon, hiszen akár édességre, akár egy sós fánkra vagy épp zsemlére vágyunk, mind-mind elkészíthető belőle.
Szabó Nikolett
Szabó Nikolett vagyok és lassan 2 éve paleozom! Az elején sokan bajban vagyunk a lisztek terén, én is, nehezen igazodtam el mit-mire és hogyan használjak. Kerestem a megoldást, kipróbáltam sokfajta lisztkeveréket, de egy sem nyújtotta számomra ízben azt az élményt, amire vágytam. Ekkor találtam rá a Paleolit Éléskamra lisztekre, amelyek minden szempontnak megfeleltek, amit állítottam feléjük: legyen az én és a válogatós családomnak is megfelelő, valamint kisgyerekek és babák által is fogyasztható legyen, könnyen és gyorsan elkészíthető legyen. Pár hozzávalót kelljen csak hozzá adnom. Mert nem mindegy mennyi időt töltünk el a konyhában! Emellett teljesen beleférjen a diétámba minden egyes összetevője, hisz az elmúlt 2 évben 56 kilót adtam le, úgy, hogy nem kellett lemondanom a kenyérfélékről és sütikről. A két éves pici babámnál pedig az Anyasütis lisztekkel könnyedén megoldottuk a hozzátáplálást ! Személyes kedvenceink a Paleolit Éléskamra Nagyi palacsintája lisztkeverék, Ünnepi bejgli, Puha és illatos mézeskalács, Valódi barna kenyér, Puha piskóta, Enyhén sós nyújtható liszt, de a favorit, ami soha sem hiányozhat a polcról az a Sokmagvas bagett, mert ez az a keverék, ami ha megsütöm magamnak azt a nem paleózó párom folyton eleszi előlem, egyszerre két csomaggal kell sütni, hogy jusson belőle!
Bárkinek jószívvel ajánlom, mert mindenki megtalálja a kedvencét ezek között a lisztek között és még nem paleózók is jóízűen fogyasztják! Így ezekkel pénzt is spórolunk, mert nincs kisérletezgetés és kukában landolt, rosszul sikerült kenyerek hosszú sora! Megéri kipróbálni, mert bátran állítom, hogy másnak is ez lesz a véleménye.
Vitéz Viktória - Budapest
Sziasztok!
3 éve paleózom, és több mint 1 éve használom az ÉLÉSKAMRA LISZTEKET. Nem tagadom, otthon van másfajta paleo liszt és lisztkeverék is, de ha választani kellene, akkor az „ÉLÉSKAMRA LISZTEK” a nyerők számomra. Elsősorban azért, mert a családom többi tagjai (akik nem paleóznak) úgy eszik az "Éléskamra lisztekből" készült finomságokat, mintha nem is paleós lenne, mert észre sem veszik a különbséget, nincs mellékíze. Főleg az én kis 7 éves válogatós kisfiam, aki imádja az „Éléskamra lisztekből” készült palacsintát, pizzát, császárzsemlét. Másik fő szempont, ami miatt szeretem, hogy hamar elkészülnek, és nem kell különböző liszteket vásárolni hozzá. Sokszor késő este érünk haza, és friss kenyérre vágyunk, gyorsan összedobjuk a hozzávalókat és már sül is a finom kenyér/zsemle. Illetve az sem lényegtelen, hogy az Éléskamra termékek gluténmentesek, gabonamentesek, tejmentesek, élesztőmentesek, cukormentesek, szójamentesek, mindenféle adaléktól mentesek. (Ez fontos számomra, mert sok paleós termékre ráírják, hogy paleo, és sok köze nincs is hozzá, sajnos ezzel már többször találkoztam). Jól be szoktam otthon raktározni az "éléskamra lisztekből."
Kun Andrea - Debrecen
(...) Kb. 4 és fél évvel ezelőtt derült ki a számomra a gluténérzékenységem. Az első időszakban a kétségbeesés, utána a megoldás-keresés volt a cél. Évekig azt hittem, hogy könnyedén és olcsóbban tudok finomságokat készíteni magamnak általam kevert lisztekből. A kísérleteim kb. fele csúfos véget ért. Amikor megismertem a termékeiteket, akkor döbbentem meg, hogy mennyi időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt tudok megtakarítani a speciális megoldáslisztek használatával. És ráadásul még milyen finomak! Könnyen, gyorsan elkészíthetőek, kezdők számára is egyszerű. Többet próbáltam már fagyasztani is. Kiolvadás után is a frissesség élményét adja. A tasakon olvasható tájékoztatót követve mindig kiváló eredményt kapunk.
Összefoglalva: nagyon örülök, hogy megismerhettem a termékeket, hisz megváltoztatták a hozzáállásomat, nekem bizonyítottak!
A legnagyobb kedvenceim a Keltes élmény, a Fánk és a Palacsinta lettek.
Nagy Szilvi - Ercs
Kedves Gabi, Laci, Zalán és Marci!
Először is nagyon hálás vagyok nektek, hogy rátaláltam a termékeitekre. Talán két évvel ezelőtt találkoztam először egy dunaújvárosi gasztrobolt polcán a termékeitekkel, de már nem emlékszem mi volt az. Férjem és én 2011 ősze óta paleózunk.
A jelenlegi termékválasztékból az összes Éléskamra Megoldás lisztet rendszeresen használjuk és nagyon szeretem az Anyasüti Puha Piskóta lisztkeveréket is, melyet kislányomnak is nyugodt szívvel adhatok.
A lisztkeverékek óriási előnye, hogy gyorsan és pillanatok alatt elkészíthetők vele a szebbnél szebb péksütemények, finomságok.
Ha választanom kellene, akkor a Tojásmentes paleo kenyér és a Valódi barna kenyér lisztkeverék családunk kedvencei. Mind ízben, mind állagban a hozzánk legközelebb álló ízvilág és elkészítési időben verhetetlenek. Ha délután munkából, bölcsődéből hazaérünk egy kisebb vekni vagy néhány zsemle elkészítésére mindig jut idő a Paleo Éléskamra megoldásliszteknek köszönhetően.
Személyes kedvencem az Omlós piskóta lisztkeverék, melyből nagyon finom piskóta alapot lehet készíteni. Más cégek paleo lisztjeitől eltérően ezzel a lisztkeverékkel készített piskóta gyönyörű szépen feljön sütés közben és nem esik össze, miután kihűlt, így tortaalapnak vagy akár egy finom tiramisunak vagy somlói galuskának a legkiválóbb lisztkeverék. A másik kedvencem a Paleo lángos lisztkeverék, melyet egy kis Totu krémmel és reszelt parmezánnal megszórva, 15-20 perc alatt egy finom vacsorát tudok családomnak prezentálni :-)
Férjem kedvence az Enyhén sózott nyújtható tészta lisztkeverék, melyből kéthetente minimum egyszer mindig készül egy kis pirított szezámmaggal vagy fekete köménnyel megszórt sajtos rúd.
A három éves kislányom születésétől fogva paleo szerint étkezik (bölcsődében glutén- és tejmentes étkezés megoldott számára), így számunkra is érdekes, hogy mennyire nem kívánja a kenyeret a húsok és zöldségek mellé, így neki az Éléskamra Csodacsokis paleo bögrés sütivel tudok igazán örömet okozni, mely akár a sütőben is 25 perc alatt kész van egy kis fagyasztott meggyel vagy málnával megspékelve.
Mivel az összes Éléskamra megoldás lisztet rendszeresen használjuk, így folyamatosan nézegetem ezen lisztekkel készített recepteket a Facebook csoportotokban.
Amióta a honlapotokra rátaláltam mindig nagyobb mennyiségben rendelek (a lehető legjobb áron!!!), így az én éléskamrám is mindig tele van és örülök, hogy a családomnak egészséges és finom paleo finomságokat tudok változatosan készíteni az általatok alkotott lisztkeverékekből.
Köszönöm még egyszer és a jövőben is maradok hű vásárlótok.
Nagy Szilvi, Dömötör Panni és Tamás Kulcsról
Ez kering rólunk a közösségi médiában
hamarosan feltöltjük...