Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Paleo alapozó

Ősember diéta. Legtöbben így hívják a népszerűbb paleo diétát, amely egyik alapja, hogy kizárólag „A” minőségű (azaz évmilliók óta a rendelkezésünkre álló) ételt fogyasszunk. De mi pontosan a paleo diéta, kinek való és kinek nem? Íme minden kérdés és minden válasz egy helyen.

Megszámlálhatatlanul sokszor érkezik hozzám olyan levél, amelyben az anyukák tanácsot kérnek, mit adhatnak a babának a paleos dolgok közül. Mivel az új életmóddal sok eddig ismeretlen alapanyag is bekerült a konyhánkba, így teljesen átérzem a bizonytalanságot. Egy anyuka sem szeretne ártani a gyermekének. Viszont az anya tanácstalansága senkinek nem tesz jót. Azt a gyermek is megérzi, esetlegesen ezért nem lesz jó evő vagy válogatós vagy bátortalan lesz.

Ezzel a hiánypótló, egyszerűen összeállított checklisttel szeretnék segíteni Neked, ha szükséged van egy támpontra, amit akár kezdetekben a hűtőre is kiragaszthatsz, hogy rá tudj pillantani.

hamarosan közzétesszük. szerkesztés alatt...

Manapság ez az egyik legtöbbet felkapott étrend, de mi is az a gluténmentes egészséges táplálkozás? És hogyan kezdj hozzá? Míg Magyarországon körülbelül 150 ezer ember szenved cöliákiában, és orvosi szükségletként követi a gluténmentes diétát, többen más okok miatt is lemondhatnak a kenyérről. 

Manapság sokan rásütik, hogy divatdiéta nem enni a glutént. Annak ellenére, hogy nálam nem diagnosztizáltak intoleranciát, több év nem fogyasztás után erre rácáfolnék. Engem meggyőzött a testem gyógyulása, javulása, a jobb közérzet, a jobb emésztés arról, hogy glutén nélkül lehet élni, sőt, a nélkül lehet igazán és teljes értékűen. Nagyon sok emésztési tünet 2 hét után megszűnt.