Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Termékeinkről

Kedves Olvasó, 

 

Egyre többen jelzitek, hogy a glutén mellett mellőzni kell a tojást is, és nehézségekbe ütköztök a sütés során. Főleg ha glutén, tojás és szénhidrátmentesen is akartok étkezni. 

Gluténmentes Lisztek Tápanyagtartalmának Kikalkulálása az Éléskamránál

Az Éléskamra elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű és egészséges termékeket kínáljon ügyfeleinek. Ennek részeként folyamatosan monitorozzuk és frissítjük a gluténmentes lisztek tápanyagtartalmát, hogy pontos és naprakész információkat nyújtsunk vásárlóinknak. Ebben a cikkben megismerheted, hogyan számoljuk ki a keverékeink tápanyagtartalmát, és miért fontos figyelembe venni az alapanyagok változásait.

Sokan közülünk a gluténmentes étrend mellett döntenek, legyen szó egészségi okokról vagy érzékenységről. Az életmódváltásnak nem kell azt jelentenie, hogy lemondunk a finom süteményekről, a kenyerekről vagy a ropogós péksüteményekről. Az Éléskamra gluténmentes lisztjei megkönnyítik az életünket ezen az úton. Nem véletlen lett a mottónk Olyan mint a rendes, csak mentes! 

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az az íz. A gluténmentes lisztjeink ízre olyanok, mint a hagyományos lisztek. Nincs semmi mellékíz, ami elronthatná az elkészült ételek ízét. Így nem kell lemondanunk a kedvenc receptjeinkről, csak mert gluténmentes ételeket szeretnénk készíteni. Vagy talán éppen vendégeket várunk, és nem szeretnénk, hogy észrevegyék a különbséget az étkeinkben. Az Éléskamra gluténmentes lisztjei ebben segítenek. 

Lisztjeink két fő kategóriába sorolhatók: vegán és paleo. Nézzük meg őket közelebbről!

Ha szeretsz finomakat főzni, sütni, akkor talán már van néhány szilikon sütőformád, szilikon sütési kelléked,szilikon keverőlapátod, bögréd vagy kanalad, netán szilikon előkéd a babádnak. De biztonságos a szilikon?
Megéri a ráfordított pénzt? Jobb, mint a hagyományos sütőedények? Mindenre választ adunk a cikkben!

Ma egy fantasztikus termékről szeretnénk hírt adni, amely a hagyományos ízeket hozza el a vegán és gluténmentes étrendet követők számára. Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeveréke tökéletes választás, ha szeretnéd élvezni a nyári finomságokat anélkül, hogy lemondanál az egészségedről. Készülj fel, hogy felfedezd ezt az ínycsiklandozó lisztkeveréket!

Az ízélmény, amire vágytunk:

Ez a lisztkeverék valóban különleges, mert nem csak gluténmentes, de vegán is. Ez azt jelenti, hogy azok is élvezhetik, akik érzékenyek a gluténre vagy vegán életmódot választottak. Az Éléskamra gondosan válogatta össze a legjobb összetevőket, hogy megteremtse a hagyományos ízeket ebben a különleges lisztkeverékben. Így mostantól újra élvezheted a lángosok és fánkok ízét, anélkül, hogy aggódnál a glutén vagy állati eredetű összetevők miatt.

Egyszerűség és kényelem:

Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk elkészítése gyerekjáték. Csak keverd össze a lisztkeveréket a megfelelő mennyiségű vízzel, frissen facsart vagy 100%-os citromlével, élesztővel, és hagyd pihenni egy rövid ideig. Ezután már csak formázd meg a lángosokat vagy fánkokat, majd süsd ki őket aranybarnára a diétád szerinti zsiradékban. Elkészíthető élesztő nélküli változatban is, azonban ha nincs problémád az élesztővel, mindenképp próbáld ki az élesztős verziót, mert nagyon hozza a hagyományos ízvilágot.

Adalékanyag mentesség:

Egyre többen figyelnek arra, hogy milyen összetevőket fogyasztanak. Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverék nagyszerű választás azok számára, akik el szeretnék kerülni az adalékanyagokat az étrendjükből. Ez a lisztkeverék természetes alapanyagokból készül, így nyugodtan élvezheted az ízeket anélkül, hogy aggódnál a káros adalékanyagok miatt. Az Éléskamra minőségellenőrzéseket végez, hogy biztosítsa a termék tisztaságát és természetességét.

A nyár sláger terméke:

Ez a lisztkeverék minden bizonnyal a nyár sláger terméke lesz. Ezek a finomságok garantáltan elcsábítják a családodat, barátaidat és mindenkit, aki megkóstolja őket. A mellékízmentes, hagyományos íz garantált.

Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeveréke a tökéletes választás azoknak, akik szeretnék élvezni a hagyományos ízeket, de nem szeretnék feladni az egészségüket. Könnyen elkészíthető, gluténmentes, vegán és mentes az adalékanyagoktól. A formázás és sütés során könnyedén alkothatsz ínycsiklandozó lángosokat és fánkokat. Legyen ez a termék a nyár sláger terméke a konyhádban!

További ötletek és receptekért látogass el az Éléskamra honlapjára, és fedezd fel a másik fantasztikus