Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Éléskamra Nagyi Blogja

Kedves Éléskamra Gyermekeim, unokáim,

Remélem, nem sértelek meg Benneteket a megnevezéssel! 

Tegnap egy csodálatos kalandban volt részem: meglátogattam az Éléskamra gluténmentes lisztkeverékek gyárát! Tudjátok, hogy én mindig is imádtam a sütögetést, de amióta Anci lányom cöliákiás, már csak gluténmentes liszttel sütök. Az Éléskamra liszteket pedig nagyon szeretem, mert nem csak finomak, de még egészségesek is. Ráadásul Karcsi Papa is imádja őket. Kedvence a Csodacsokis bögrés süti, bár egy ideje nem tudja eldönteni ez, vagy az Éléskamra Csábos Mákos vagy a Varázslatos Törökmogyorós Éléskamra Bögrés süti e a finomabb... 

Szia kedves olvasóm, itt ismét Éléskamra Nagyi! Szeretnék megosztani veletek egy történetet, ami az utóbbi napokban történt velem.

Mint tudjátok, az Éléskamra termékei gluténmentesek és cukorbetegeknek is ideálisak. Azonban, a szomszédunkról kiderült, hogy ő is cukorbeteg, és én rögtön ajánlottam neki az Éléskamra gluténmentes liszteket. De azt hiszem, a tanácsomra nem nagyon hallgatott.

Kedves Olvasóm,

Ma egy olyan témát szeretnénk megosztani veletek, ami különösen fontos az egészségünkre és az étkezésünkre vonatkozóan. Miért étkezünk gluténmentesen? 

Lányomnál, Ancinál cöliákiát diagnosztizáltak. De mi is az a cöliákia?

Drágáim!

Éléskamra Vilma nagyi vagyok. Az egészségünk megőrzése nagyon fontos. Minden nagymama szeretné elhalmozni finomságokkal gyermekeit, unokáit, és a férjét is. Mégis miért váltottam életmódit nyugdíjas koromban? Érdemes egészségesen élni. Persze okunk is volt váltani, ugyanis a nagypapa, Karcsi papa cukorbeteg, ezért szénhidrátcsökkentetten étkezik. Azonban az Éléskamra gluténmentes szénhidrátcsökkentett liszteknek köszönhetően, könnyen készítek a férjemnek is megfelelő ételeket.