Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Melyik megoldáslisztet válaszd?

Egy termékcsalád a mentességnek szentelve

Komolyan vesszük, ha arról beszélünk, hogy az Éléskamra „minden mentes”.  Egyik megoldásliszt sem tartalmaz adalékanyagot, állományjavítót, színezéket, konzerváló szereket, aromákat, ízfokozókat, tejet, szóját, glutént, kukoricát, búzát, burgonyát, hozzáadott cukrot, élesztőt. Minden termékünk megfelel a „tiszta étkezés” irányelveinek.

 

 

Személyes motiváció a változásra

Az Éléskamra termékcsaládot már sok évvel megjelenésük előtt kezdte el Liszi Gabriella fejleszteni, amikor saját egészségügyi problémai elvezettek egy eredményes és fenntartható életmódváltáshoz. Csakis olyan termékeket készítünk, amelyet mi magunk is szívesen fogyasztunk. Küldetésünk, hogy visszaadjuk a diétázók örömét az étkezésben. Valljuk, hogy nincs jobb befektetés az életben, mint a saját egészségünk. 

 

 

 

Saját gyártás, saját fejlesztés

A termékeket mi magunk fejlesztjük és teszteljük a gyártás előtt. Ezután a gondosan megválogatott alapanyagokból saját gluténmentes műhelyünkben állítjuk elő a megoldásliszteket, csomagoljuk, bedobozoljuk és útjára indítjuk a vásárlók felé. Ezzel, hogy mindent egy kézben tartunk, egy biztonságos termékcsaláddal állunk rendelkezésedre a diétás életmódodhoz.

 

 

Gluténmentes biztonság

Nem csak az alapanyagaink, hanem a teljes gyártói terület garantáltan gluténmentes, mivel nem használunk gluténos összetevőket és csak a saját mentes termékcsaládunkat gyártjuk. Ezzel elkerülhető a keresztszennyeződés lehetősége. Mi magunk is gluténmentesen étkezünk, így tudjuk, mekkora felelősséget jelent ilyen termékek előállítása.  A gyártástechnológiát úgy építettük fel, hogy a gyártó műhelyben minden folyamat nyomon követhető.  Gyártói nyilatkozatunkban garanciát vállalunk a mentességre.

 

 

Ami mentes, az lehet finom is

Az Éléskamra lisztek nem csak bel-tartalmukban, de ízvilágukban is harmonikusak. Táplálékot jelentenek testnek és léleknek egyaránt. Küldetésünk, hogy visszaadjuk a diétázók örömét az étkezésben. Nem pótlékokat készítünk, hanem valódi étkezésélményt nyújtunk, gluténmentesen. Ezt a magas minőségű alapanyagokkal és azok megfelelő társításával érjük el.

 

 

100% Íz-garancia

Ha nem tetszik a termék, miután megsütötted, másra gondoltál, nem a Te ízvilágod, csak jelezd felénk és lehetőséged van visszaküldeni, mi visszafizetjük az árát Neked. Annyira hiszünk a termékeinkben, hogy nem félünk bevállalni ezt feléd.

 

 

A valódi ételekben hiszünk

Minden egyes Éléskamra liszt, legyen az bármelyik, mind tápértékben, beltartalomban gazdag, tápláló összetevőkből készül. Ezért szeretjük a kölest, a ciroklisztet, az olajos magokat és lisztjeit, a zabpehely lisztet és a jótékony élelmi rostokat. Több mint 30 féle megoldáslisztet kínálunk, mint kenyereket, palacsintákat, kelt süteményeket, sós rágcsákat, pizzát, piskótát, gyors bögrés sütiket, vagy épp pudingokat.

 

 

Erősségünk a maximalizmus

Nem érjük be az éppen jóval, a majdnem jóval és a közepes minőségű alapanyagokkal sem. Jót alkotni, szívből adni, kiállni a minőség mellett csakis kompromisszumok nélkül, maximalizmussal lehet. Ez az ami, munkásságunkban örök és állandó. Olyat szeretnénk adni, amely nem lemondással tölti meg a megváltozott étkezéseket, hanem újra mosolyt csal minden falatnál az arcokra.

 

 

Megoldások paleo életmódhoz, fókuszban a szénhidrát csökkentett étrend

A türkiz csomagolású termékcsaláddal többek között a paleolit életmód híveinek, fogyni vágyóknak, diétázóknak, candida diétában, rostdús táplálkozás híveinek segítünk a diétás mindennapokban több mint 20 féle édes és sós megoldásliszttel.

 

 

Teljes vegán paletta, jelölendő allergénektől mentes megoldáslisztekkel

A sárga csomagolású Éléskamra termékekkel  a vegánoknak, a speciális, összetett ételérzékenységgel küzdő diétázóknak, a gyermekeknek és a „mindenmentes, tiszta étkezés” híveinek étkezéseit segítünk könnyebbé varázsolni beltartalmi értékekben magas lisztkeverékekkel.

 

 

A mindennapok részévé válunk

Az Éléskamra megoldáslisztek nem csak egy gluténmentes termékcsalád, hanem egy olyan tudatos szemlélet is egyben, amely segítséget nyújt elindulni és eligazodni az életmódváltás rejtelmeiben. Valós információkkal, saját tapasztalatainkkal és lelkiismeretes munkánkkal állunk a reform táplálkozók mellett. Termékeink mindegyike tökéletesen beilleszthető a változatos és kiegyensúlyozott mindennapi étrendbe, nem csak ételérzékenység esetén. Mindehhez több mint 1000 receptet gyűjtöttünk össze, köztük a csomagoláson lévő egyszerű alapreceptekkel.