Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Minta étrendek

Már csak pár nap és itt a húsvét! Mi már jó ideje elkezdtük a készülődést a kislányommal. Elővettük a húsvéti díszeket, tojást festettünk, valamint próbálgatjuk a különböző gluténmentes, tejmentes recepteket, amiket majd szeretnék elkészíteni az ünnepi asztalra.

Egyre többen kényszerülnek rá arra, hogy valamilyen ételt, összetevőt teljesen kizárjanak az étrendjükből. Ennek számos oka lehet. Fény derül valamilyen ételallergiára vagy intoleranciára, egy betegség kezelésénél az orvos javaslatára váltanak életmódot, vagy testsúlycsökkentés céljából térnek át a reform táplálkozásra. Minden esetben az egészség megőrzése vagy visszaszerzése a cél, azonban ez nem egyszerű feladat. Főleg karácsonykor nem.

Lehet boldog a karácsony és teljes az ünnep speciális diéta mellett is?

Erre a kérdésre kereste a választ a diétázók körében végzett felmérésében az Éléskamra reform lisztkeverékek megálmodója és háziasszonya, Liszi-Fekete Gabriella.

Minta étrend receptekkel, komplett és teljes bevásárló listával, nem lisztkeverékekre épülő menü. Komplett megoldás, ha elakadtál és nincs ötleted, mit egyél, mit főzz, vagy ha épp most kezded a paleot.