Hagyományos nokedli és tészta receptek

Medvehagymás-szalonnás galuska

2018.09.25 11:18

Ti készítettétek: Icindic Anikó  Egészséges, fitt, mentes receptek Anikó konyhájából

Hozzávalók:

  • 50 dkg medvehagyma
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • diétádnak megfelelő sajt


A felkockázott szalonnát lassú tűzön, hogy kiolvadjon a zsírja, kissé megpirítottam. Hozzáadtam a felszeletelt medvehagymát. 10-15 perc alatt közepes lángon összepirítottam. Közben elkészítettem a galuskát.


A tojásokat, a vizet és az olvasztott libazsírt robotgépben összekevertem. Hozzádtam a liszkeveréket, simára kevertem. Feltettem vizet forralni (só, zsíradék). Ez idő alatt pihent a massza. Lobogó vízbe szaggattam, újraforrástól számított 1-2 percig főztem. Leszűrtem. Hideg vízzel átöblítettem.

A galuskát a medvehagymás-szalonnával összeforgattam. A tetejére reszelt sajtot szórtam.

 

 

Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

 Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo nokedli, gluténmentes nokedli, IR barát nokedli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, medvehagymás galuska

 

Nézd meg, hogyan készül a Útifűmagliszt mentes házi tészta!

 

Webáruház készítés