Keltes élmény receptek

Sajtos rúd

2018.10.10 12:58

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Vendégvárónak, vagy gyerekeknek iskolába, tízóraira tökéletes.
Kívül ropogós, belül mennyeien puha.

Hozzávalók:

Elkészítés:

1 adag (200 g) Éléskamra Keltes élmény lisztkeveréket, a zacskón lévő recept szerint 6 g sóval, 1 tk inaktív sörélesztő pehellyel és 40 g éven túl érlelt, resztelt Grana padanó és cheddar (felesben) sajttal, 4 g foszfátmentes sütőporral összegyúrtam.

Hűvös helyen 30 percet pihentettem.
Enyhén lisztezett felületen átgyúrtam a tésztát, majd kb.: 1 cm vastagra nyújtottam.
Vékonyan megkentem kókuszolajjal, majd megszórtam Éven túl érlelt reszelt Grana padano és cheddar sajttal.
3 X 10 cm-es darabokra vágtam, és 180 °C-ra előmelegített sütőben, 30 perc alatt szép pirosra sütöttem.

Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék

Címkék: paleo sajtos rúd, gluténmentes sajtos rúd, IR barátsajtos rúd, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény sajtos rúd

 

Nézd meg, hogyan készül a KAKAÓS-MEGGYES GALUSKA!

Webáruház készítés