Éléskamra Eritrit
A hozzáadott magnézium-oxid megakadályozza a tömbösödést, összetapadást, ezért mindig por állagú, könnyen szitálható, szórható édesítőszer.
Örömmel mutatjuk be Nektek az eritritet, a természet egyik csodáját, amely kiváló alternatívája lehet a hagyományos cukornak.
Az eritrit egy természetes édesítőszer, amelyet a gyümölcsökben és gombákban található cukoralkoholokból állítanak elő. Szénhidráttartalma rendkívül alacsony, így nem okoz hirtelen vércukorszint-emelkedést. Emellett kalóriamentes és fogszuvasodást sem okoz.
Az eritrit kristályok formájában érhető el, így hasonlóan használható, mint a hagyományos cukor. Könnyen oldódik, és íze hasonló az asztali cukorhoz, bár némi hűvös érzetet hagy a szájban.
Az eritrit számos előnyös tulajdonsága miatt egyre népszerűbbé válik, és egyre többet használják az élelmiszeriparban is. Kiválóan alkalmas például sütemények és desszertek édesítésére, de akár a reggeli kávéba is tehetjük, ha szeretnénk elkerülni a cukor okozta negatív hatásokat.
Remélem, sikerült kedvet csinálnunk az eritrit kipróbálásához! Ha kérdésed lenne, ne habozz feltenni azt, mert örömmel válaszolunk rá.
Növényi eredetű természetes édesítőszer, melynek édesítőereje kb. 70%-a a répacukorénak.
Ajánljuk mindenkinek, aki büntetlenül szeretné élvezni az édes ízt, vagy más édesítőszerektől hasmenése van, nem szereti azok mellék ízét vagy nem szívesen használ mesterséges édesítőszereket.