Meggyes piskóta
Ti készítettétek
Meggyes piskóta
Meggyes piskóta
Lehet, hogy régimódi vagyok, de nagyon szeretem az ilyen egyszerű, hagyományos süteményeket. Ha valaki azt hiszi, hogy paleosan nem lehet abszolút mellékíz mentes süteményeket készíteni, az feltétlenül készítse el ezt a meggyes piskótát. Bármilyen gyümölccsel fantasztikus.
Nagyon gyorsan, egyszerűen elkészíthető.
Elkészítés: a sütőt melegítsd elő 180°C-ra.
Tisztíts meg és magozz ki kb. 40 dkg meggyet (tisztán kb. 30 dkg legyen).
1 csomag Éléskamra Omlós piskóta lisztkeveréket a zacskón lévő recept szerint keverj be.
http://www.paleonagykereskedes.hu/Paleolit-Eleskamra-Omlos-…
29X20 cm-es tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd simítsd bele a tésztát és szórd meg a magozott meggyel.
Süsd 180°C-on 35 percig. Rácson hűtsd ki. Ízlés szerint megszórhatod por édesítővel, de el is hagyható.
Ez a legfinomabb meggyes piskóta! Vissza