Új fejezet az Éléskamra életében!

Kedves Vásárlóink!
2024.08.20-tól az ÉLéskamra lisztek gyártását és forgalmazását a Paleo Központ vette át.
A nagy érdeklődés és az átállás miatt előfordulhat, hogy a rendelések kicsit késnek!

Mindent megteszünk, hogy másnapra odaérjen a csomag, ahogy eddig is!

Köszönjük szépen a türelmed!

Csatlakozz a facebook oldalunkhoz, ott frissítjük a híreket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 305577652

Nagyi palacsintája liszt receptek

Diós palacsinta (paleo)

2018.05.28 11:31

Ti készítettétek

Diós palacsinta

Nagyi palacsintája

Hozzávalók: 
 
a palacsintához:

a csomagolás szerinti módon elkészítve (tojást, zsiradékot, vizet hozzáadva)

a töltelékhez:
20 dkg darált dió vagy az itt található diótej szűreménye
10 dkg porrá őrölt eritrit
a csokoládé öntethez:
2 dl kókuszkrém
10 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé
A palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük. 10 percig pihentetjük, majd kókuszolajjal kikent palacsintasütőbe merőkanálnyi masszát szétoszlatva kisütjük. (20 centisből 12 darab a 25 centisből 10 darab lesz) Megszórjuk az eritrittel elkevert dióval. Felcsavarjuk, majd meglocsoljuk a csokoládé öntettel, amihez a kókuszkrémet felforraljuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük az apróra tördelt csokoládét. Akkor jó, ha simává, egyneművé válik a krém. A lisztkeverékből ezeket és ezeket készítettem még.
Forrás: