Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Éléskamra leírás

Kísérletezés, próbálgatások és sikertelen sütések helyett készíts garantáltan működő receptekkel hagyományos ízű, reform finomságokat otthon, egyszerűen, percek alatt!

Próbáld ki a prémium minőségű, kézműves Éléskamra megoldásliszteket!

Minden lisztkeverékünk szénhidrát csökkentettgluténmentes, tejmentes, szójamentes, gabonamentes, élesztőmentes, hozzáadott cukormentes, konjacmentes, mindenféle adalékanyagtól, színezéktől, aromától, ízfokozótól, tartósítószertől mentes, natúr és természetes.

Speciális termékeinket javasoljuk paleolit életmódban, low carb irányzatokban, ételérzékenység (pl. gluténérzékenység) esetén, vegánoknak, a tiszta, adalékmentes táplálkozás követőinek, vagy olyan háziasszonyoknak, akik családtagjaikat szeretnék reform táplálkozásra átszoktatni.

Jótékony hatással lehetnek vércukor problémák esetén, különféle diétákban (inzulinrezisztencia, PCOS, AIP, ketogén), fogyókúrában, serkenthetik és javíthatják az emésztési folyamatokat.

Készíts valódi tápértékű, laktató finomságokat és ne köss kopromisszumot az ízekben!

Életmódodban törekedj a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra! Termékeink jótékony élelmi rost források, így fogyasztásuk mellett ügyelj a folyamatos és elégséges folyadékbevitelre.

A gyártói minőségi nyilatkozatot itt találod!

Éléskamra megoldáslisztek - finoman reform

Miért ezt vedd?

Kísérletezés, próbálgatások és sikertelen sütések helyett készíts garantáltan működő receptekkel hagyományos ízű, reform finomságokat otthon, egyszerűen, percek alatt!

 

Miben különböznek az Éléskamra lisztek más hasonló termékektől?

- természetes ízvilágúak, nincs kellemetlen mellékízük, ezért az Éléskamra finomságokat azok is szívesen fogyasztják, akik nem diétáznak

- kiválóan alkalmas családtagok új étrendre való átszoktatására

- elronthatatlan, garantáltan működő recepteket találsz a csomagoláson, és bármikor meríthetsz ötletet óriási online receptgyűjteményünkből

- egységnyi adagra csomagolt megoldáskeverékek, így nem kell méricskélned, csak a folyékony alapanyagokat kell hozzátenned

- az Éléskamra finomságok gyorsan, egyszerűen, percek alatt elkészülnek

- az alkotás öröme, a sikerélmény, és a dícséretek mind-mind téged illetnek majd

- kis kreativitással új recepteket fejleszthetsz, melyeket szeretettel várunk Facebook csoportunkban

- minden termékünk adalékmentes, 100% natúr

- prémium alapanyagokból dolgozunk, és a minőséget folyamatosan ellenőrizzük

- minden esetben saját magunk fejlesztjük és állítjuk össze a receptúrákat

- semmit sem rejtegetünk: minden hozzávalót feltüntettünk a csomagoláson

- a lisztkeverékek nem tartalmaznak konjac lisztet, guart, xantant, vagy egyéb állagjavítót

- nem használunk „nempaleo” alapanyagokat, minden tisztán paleo

- egytől egyig lassú felszívódású, szénhidrát csökkentett termékek

- rengeteg egyedi termékkel a nehezített diétákban is segítséget nyújtunk

- minden lisztkeverék kézműves termék: odafigyeléssel, gondosan készítjük és csomagoljuk

- a minőséget és az allergénmentességet gyártói nyilatkozattal garantáljuk

 

 Keltes élmény csíkos kalács alaprecept szerint készítve

Kiknek készültek?

Speciális termékeinket javasoljuk paleolit életmódban, ételérzékenység (pl. gluténérzékenység) esetén, különféle diétákban (inzulinrezisztencia, PCOS, AIP, ketogén), fogyókúrában, low carb irányzatban, emésztőszervi megbetegedésben szenvedők számára, vegánoknak, a tiszta, adalékmentes táplálkozás követőinek, vagy olyan háziasszonyoknak, akik családtagjaikat szeretnék reform táplálkozásra átszoktatni.

 

 

Gyártás manukfaktúrában

Gyártási kapacitásainkat nem tervezzük óriási méretűre duzzasztani, mert célunk, hogy a késztermékekhez használt alapanyagok magas minőségében sose kelljen kompromisszumot kötnünk. Így az elkészült lisztkeverékekkel is egy folyamatosan fenntartható, prémium kiemelkedő minőséget tudunk képviselni. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyártást a bejövő alapanyagoktól kezdve a kész lisztekig folyamatosan ellenőrzés alatt tudjuk tartani és a mennyiség ne menjen a minőség rovására.

Ezzel Neked állandó prémium minőséget tudunk garantálni újra és újra, a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokból. Ebben nem tűrünk kompromisszumot.

A csomagoló műhely garantáltan gluténmentes. Nem csak a felhasznált alapanyagok, hanem olyan értelemben is, hogy még étel sem kerülhet be gluténtartalmú. A csomagolás címkéjén maradéktalanul és hiánytalanul minden összetevőt megtalálsz (nem csak a kötelezően jelölendő összetételt).

 

 

Egyik sikertermékünk: a Sokmagvas bagett

Hasznos tudnivalók az Éléskamra reform megoldáslisztekhez

  • minden termékünk fagyasztható - egyben vagy darabonként - és szobahőmérsékleten kiolvasztva máris fogyasztható
  • majdnem minden liszthez szükséges citromlevet használni (a maximális eredményt a frissen facsart citromlé fogja megadni)
  • a lisztből készített finomságok napokig puhák és frissek maradnak (főként a kenyérfélék és a töltött sütemények)
  • a kész termékeket nagy melegben érdemes hűtőben tárolni, és fogyasztás előtt hagyni, hogy szobahőmérsékleten átmelegedjenek, de a hidegebb időkben nem szükséges a hűtés (ekkor kenyértartóban vagy papírzacskóban napokig elállnak)
  • bármely kész termék gyorsan ismét frissé varázsolható a sütőben vagy mikróba téve