Új fejezet az Éléskamra életében!

Kedves Vásárlóink!
2024.08.20-tól az ÉLéskamra lisztek gyártását és forgalmazását a Paleo Központ vette át.
A nagy érdeklődés és az átállás miatt előfordulhat, hogy a rendelések kicsit késnek!

Mindent megteszünk, hogy másnapra odaérjen a csomag, ahogy eddig is!

Köszönjük szépen a türelmed!

Csatlakozz a facebook oldalunkhoz, ott frissítjük a híreket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 305577652

Omlós piskóta receptek

Epres kocka

2018.02.09 19:03

Hozzávalók a piskótához:


1 csomag Éléskamra Omlós Piskóta lisztkeverék
6 db M-es tojás
60g eritrit
6 evőkanál hideg víz
2 evőkanál olvadt kókuszzsír

Krémhez:
50dkg eper (lehet fagyasztott is)
5dl kókusztejszín
2 teáskanál étkezési zselatin
50ml meleg víz
ízlés szerint édesítő

Zseléhez:
2 evőkanál étkezési zselatin
2dl meggy lé
2dl víz
1tk negyedannyi édesítő

Elkészítés: a piskótát a zacskón lévő recept szerint készítsd el, 35X 28cm-es tepsiben süsd meg.
A krémhez az epret turmixold le, ha nem elég édes, ízlés szerint édesítsd. A Zselatint meleg vízben old fel, és ha langyosra hűlt keverd hozzá az eperhez. Közben a jól behűtött kókusztejszínt verd kemény habbá és óvatosan keverd az eperhez, majd kend a krémet a piskóta tetejére. A zselatint a meleg víz meggy lé és édesítő keverékében old fel, és ha langyosra hűlt, óvatosan öntsd a krém tetejére egyenletesen. Jól behűtve tálald. Valentin napra szív alakú torta formában készítve, kedves meglepetés lehet párunknak.

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna