Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Szponzoraink

Ismerd meg szakácsversenyünk szponzorait:

 

  1. Amatőr kategóriánk különdíját Rakovics Éva, a SZÍV-Tanoda alapítója ajánlotta fel:

    Egy varázslatos nap, egy egész napos testi-lelki-szellemi WELLNESS A BOLDOGSÁGÉRT! A nyeremény értéke 40.000 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza: önismereti elemzés, küldetés meghatározása, állapotfelmérés és probléma feltárása megoldással.

Ezen a napon az alábbiakra kerül sor: ÉN-IDŐ, vagyis végre ÖNMAGADDAL foglalkozhatsz: segítek megismerni IGAZ-IGAZ önmagad, megtudni, hogy KI VAGY TE ÉS MIRE SZÜLETTÉL. Megoldjuk EGYÜTT, KÖZÖSEN A PROBLÉMÁIDAT: speciális módszerekkel rendbe tesszük SZÍVÜGYEIDET, feltárjuk, hogy mi akadályoz, mi az, ami neked belül rossz érzést okoz. ÚTRAVALÓKÉNT TUDÁST KAPSZ, megtanulod, HOGYAN HALLGASS A SZÍVDRE, ÉS HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED, ÉS ÉLD AZ ÁLMAIDAT!


Kattins a részletekért:
Lélek wellness  

2. Imrik-Ferenczy Barbara, a DiFerenczya megálmodója a blogger kategória első helyezettjének különdíját ajánlotta fel:

Az 50.000 Ft értékű webdesign utalvány és 10.000 Ft értékű ajándékok

Imrik-Ferenczy Barbara vagyok, a DiFerenczya megálmodója.

Imrik-Ferenczy Barbara vagyok, a DiFerenczya megálmodója. Közel 10 évvel ezelőtt, egy közgazdász diplomával a kezemben, éppen a jogi egyetem padjait koptatva született meg a gondolat, hogy váltsak és kreatív szakmát tanuljak. Azóta elvégeztem több webdesigner iskolát, webshop és arculattervező tanfolyamot, és azóta is képzem magamat, hiszen ebben a
szakmában folyamatosan naprakésznek kell lenni és állandó megújulást igényel, ezáltal viszont sosem unalmas.

Célcsoportom a vállalkozó nők, anyák- velük tudok azonosulni, ismerem a problémáikat, tudom milyen egyik kézzel gyerkőcöt altatni, a másikkal pedig a munkánkat végezni, éppen ezért tudunk egy hullámhosszra kerülni és adhatok ki olyan munkák a kezeim közül, amikkel a megrendelőim tökéletesen elégedettek és feltuningolt önbizalommal vágnak bele
az „utazásba”.
Egy arculattal, egy saját weboldallal a „zsebünkben” sokkal hitelesebbek, sokkal erősebbek lehetünk a potenciális ügyfeleink szemében, illetve a konkurenciával szemben is. Persze meg lehet kérni az ismerős, ismerősét is, aki már látott weboldalt, hogy készítse el az oldalunkat, de az vagy sosem lesz készen, vagy sosem lesz olyan, mintha egy szakember dolgozott volna rajta. Igyekszem folyamatosan olyan lehetőségeket nyújtani, amik megkönnyítik, hogy elindulhassanak a nők a vállalkozóvá válás útján. Állandó kedvezményekkel, játékokkal kedveskedek az oldalamon, részletfizetési lehetőséget nyújtok és a weblap átadását követően is a segítségükre sietek, ha valahol elakadnak. A karácsonyi időszakban egy adventi naptárral várom az oldalamra látogatókat, ahol más vállalkozó nők kuponjait, felajánlásait rejtik a pici ablakok.

A rengeteg pozitív visszajelzés, amit kapok, folyamatosan megerősít abban, hogy jó helyen vagyok, jól végzem a munkámat és a hozzám hasonló vállalkozó nők segítségére lehetek ezáltal. Számomra ez elengedhetetlen része a munkának, mert önmagában a pénzkeresés nem tesz boldoggá, viszont ha tudom, hogy mások számára hasznos, amit alkotok, akkor nyugodt szívvel fekszem le este.

3. Halászi Ildikó 

6 db Teljes élet tej nélkül című könyv 30.000 ft értékben

Hiánypótló kézikönyv tejérzékenyeknek. Eligazítás a növényi tejitalok világában.

"Gyakran olvassuk, mennyi egészségkárosító hatást tulajdonítanak ma már szakemberek, kutatók is a tejnek, a cukorbetegségtől az asztmán át az emésztőszervi panaszokig. Sokan egészségtudatos étrendjük kapcsán hagynak fel a tej fogyasztásával, viszont szeretnék valamivel pótolni, úgy is, mint önálló italt, és úgy is, mint főzési, sütési alapanyagot, de nem bíznak a boltban kapható, gyakran agyon cukrozott, tartósítószerekkel dúsított növényi alapú tejhelyettesítőkben.

Ez a könyv nekik nyújt gyakorlati segítséget receptekkel, jó tanácsokkal, ötletekkel, amelyek nyomán otthon, könnyedén, gyorsan elkészülnek a tej pótlására szolgáló italok, ételek.

Tovább segítik a megértést az egyes recepteknél fellelhető QR kódok, amelyek által, egy okos telefon segítségével akár olvasás közben is megjeleníthetők egyes receptek videói is."

http://teljeselettejnelkul.hu/

 

4. Miski Viktória

Felajánlása: 5 alkalmas személyi edzés bérlet 21 000 Ft értékben, életmód konzultációval, táplálkozási tanácsadással

5. www.cukimamik.hu

5 db cukimamik határidőnapló 20.000 Ft értékben

Cukimamik

Ne tévesszen meg a cukiság! Tartalmas bejegyzések, könnyed olvasmányok, lélekerősítő cikkek, egy kis iróniával fűszerezve. Szeretjük a szépet, a jót, a divatot, az újdonságokat, a jó helyeket, a minőségi termékeket. Nem a tökéletességre törekszünk, annál inkább a boldogságra. Facebook oldalunkhoz csatlakozva gazdag iróniával és humorral találkozhatsz, melyben szabadjára engedheted véleményed, tapasztalataidat, és egy csodás közösség tagja lehetsz. Instagram oldalunkon megismerheted az életünket, még ha több száz km is választ el bennünket, mégis közel kerülünk egymáshoz.

Minden év végén limitált kiadásban immár 3. éve  megjelenik a cukimamik határidőnaptár, ami kifejezetten anyáknak készül, gazdag tartalommal, egyedi stílusban, matricákkal, kiegészítő lapokkal, kuponokkal.

Itt találsz meg minket:

www.cukimamik.hu

facebook.com/Cukimamik

instagram.com/cukimamik

www. cukimamikhataridonaplo.hu

 

6. Dávid Krisztina - www.fittdieta.hu

Az első helyezettnek szeretnék felajánlani egy 20.000 Ft értékű tanácsadást, mely tartalmaz egy 30 perces online vagy személyes konzultációt (Budapesten), illetve igény és szükség szerint egy „S”-es étrendcsomagot ( bővebb információ: fittdieta.hu) , vagy speciális étrend (hormonális problémák, bélflóra helyreállítás) kialakításában segítséget.

Dávid Kriszti vagyok, táplálkozás tanácsadó, személyi edző és gasztroblogger. Évekkel ezelőtt felhagytam az eredeti közgazdász munkámmal, hogy azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek. A legfőbb alapelvem, hogy életmódban gondolkozzanak a tőlem tanácsot kérők, és soha ne diétában. Egy olyan egészséges életmódot tanuljanak meg, ami egy egész életen át fenntartható. A vendégeimnek nem csak étrendet adok, hanem útmutatót, hogy utána hogyan étkezzenek a saját céljaiknak megfelelően. A diétás tanácsadás mellett, foglalkozok hormonális táplálkozás körébe tartozó tanácsadással, és bélflóra építő diéta kialakításában.

 

 7. Galambos Ágnes (Motivátor) funkcionális táplálkozási tanácsadó, személyi edző

2 órás személyre szabott online funkcionális táplálkozási tanácsadás 15000 Ft értékben

Galambos Ágnes vagyok funkcionális táplálkozási tanácsadó, személyi edző. 25 éves koromban crohn beteg lettem, ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Hosszú utat jártam be, de szerencsére évek óta gyógyszer nélkül tünetmentes vagyok, 8 éve paleo életmódot folytatok és ma már én segíthetek másoknak, mint tanácsadó. Ez lett a hivatásom. Szeretném ha minél több emberrel megoszthatnám a tudásom, amit az évek alatt összegyűjtöttem tanfolyamokból, előadásokból, könyvekből, hogy minél többen megtarthassák vagy visszakaphassák  az egészségüket.
Facebook: Motivátor  

 

8. Szőke Kinga life és business coach

Felajánlásom: A második találkozó díja 0 Ft (az első mindenképp ingyenes), a harmadik pedig 50% engedménnyel - a felajánlás összértéke 15.000 Ft. Még arra gondoltam, hogy ha a nyertes nem tartozik az alábbi 2 kategóriából egyikbe sem, akkor választhat másfajta, életvezetési problémát is, amin változtatni szeretne.

"Karrierváltó anya vagyok, life és business coach. Több mint 20 évet töltöttem el multinacionális cégeknél közgazdászként különböző területeken (könyvvizsgálat, üzleti tanácsadás, üzleti folyamatok felmérése, fejlesztése). Ezt a tudást/tapasztalatot szeretném ötvözni coachként.

Két fő területre koncentrálok: az ÚTKERESŐK, aki munkahelyet vagy szakmát szeretnének váltani, vagy ilyen irányban gondolkodnak (kisgyermekes anyák és élet közepi karrierváltók) és a SZINTLÉPŐK, azok a vállalkozók vagy mikro vállalatok, akik fejlődni szeretnének, de valami akadályozza őket ebben. Az utóbbi esetben szeretném nekik megmutatni, amit nem látnak a vállalkozásukkal kapcsolatban – ezt három oldalról közelítem meg (üzleti folyamatok működése, vezetői stílus, emberi-érzelmi hozzáállás).

Amiben speciális vagyok: Komplex és kreatív módszert alkalmazok - összegyúrva az üzleti tapasztalataimat azzal az emberi megközelítéssel, empátiával, amelyekkel coach-ként rendelkezem hatékonyan és több oldalról támogatom az ügyfeleimet."

https://www.faircoaching.hu/

9. Fratrik Orsolya- Gluténmentes Tündér Tanya

Kétszemélyes , helyben fogyasztható gluténmentes menük és ajándékutalvány 13.000 Ft értékben. 

Gluténérzékenyek kánaánja: helyben sütött mennyei friss pékáruk, friss ételek, alapanyagok egy helyen a lemondásmentes diétához.

"Egy álomból született a gluténmentes, allergén mentes mai valóságom, a tündér pékség, és a jelenlegi Tündér tanya, az ételallergiások kánaánja. Hiszem és vallom, hogy álmodni kell az életünket, hogy élni tudjuk az álmainkat.
 Ezenkívűl nagyon szeretek adni, érdek nélkül. Ezért örültem meg,és mondtam igent az első szóra, amikor Gabi megkeresett a lehetőséggel, hogy adhatok Nektek.
Üzemünk kizárólag gluténmentes üzemként kapta meg az engedélyeket, és szigorúan bevizsgált, ellenőrzött allergén mentes alapanyagokból dolgozunk. Innen kerülnek ki, a Tündér tanyán felhasznált kenyerek, zsemlék, pékáruk, hamburger bucik, hot-dog kifli, pék sütik, amikből itt készítjük a büfé jellegű ételeinket. A cukrász süteményeinket szintén megbízható vállalkozóktól hozzuk
Ide várom most a szerencsés nyerteseket szeretettel a mi vendégeinkként. 
A Tündér tanya címe: 1182.,Üllői út 749. Nincs sok ülőhelyünk, ezért kérünk egyeztess velünk időpontot. a 06305934764-es telefonszámon-
És akkor várunk szeretettel :) "

10.  balkezesgyerekek.hu

3 db utalvány, összesen 11 000 Ft értékben

"A balkezesgyerekek.hu oldal sok-sok évvel ezelőtt fogalmazódott meg, amikor az egyik gyerekemnél láttam, hogy balkezes. Szerettem volna őt támogatni, megadni a megfelelő segítséget ehhez, hiszen az iparosodás óta a világ főként a jobbkezesekre van berendezkedve. Az eszközökön túl is szerettem volna őt támogatni. Éreztem, hogy a balkezesség sokkal több, mint kézhasználat. A vállalkozás alapítását számos kutatómunka, tanulás és külföldi képzés előzte meg.
Ma már balkezes tanácsadóként tudom, hogy a balkezesség agyi tevékenység és meg nem változtatható. Célom a balkezesség köztudatban való megismertetése, a még ma is létező "falak" lerombolása. Így létrejött a https://balkezesgyerekek.hu oldal, melyen blog olvasható, balkezesek boltja webáruház  található, ahol balkezes eszközöket és írásfejlesztő termékeket kínálunk jobb-és balkezesek számára egyaránt. Valamint saját termékeink is vannak. 99%-ban raktárkészletről, azonnal szállítjuk termékeinket. Budapesten két helyszínen is megoldott a személyes átvételi lehetőség.
Ezen kívül dominanciavizsgálatot végzünk, amikor nem egyértelmű a gyerekeknél, hogy jobb-vagy balkezesek-e. 
Szívesen működünk együtt oktatási intézményekkel és vendéglátó helyekkel.
Az Éléskamra Év Szakácsa 2018 verseny szponzorációja egy percig sem volt kérdés számomra, hiszen kettő éves korom óta diagnosztizált lisztérzékenyként kötelességemnek éreztem a kezdeményezés támogatását. Azt gondolom a diétázás ma már az alapanyagoknak köszönhetően valóban nem jár lemondással, inkább egy tudatos odafigyelést igényel. Sok sikert kívánok a versenyzőknek! 
Rostáné Csillag Judit
a Balkezesgyerekek.hu oldal alapítója és megálmodója"

   

11.  Nesti Dante szappanok:

6300 Ft értékű természetes szépségápolási és natúr kozmetikumok

A Nesti Dante szappanok régi toszkán kézműves hagyományokalapján Önnek készülnek szeretettel és törődéssel.

1945-ben Dante Nesti egy 50 literes rézüstben kezdett szappant főzni. Mára a család harmadik generációja irányítja az üzemet, szerintük  kizárólag a legtisztább, étkezési minőségű alapanyagok használatával állíthatják elő azt a kíváló minőséget, amit a Nesti szappanok vásárlói megszoktak az idők folyamán.
 
A kiváló minőségű szappan főzése lassú és költséges folyamat: a természetes, nagy tisztaságú olíva-, pálma- és kókuszolajat lassan, alacsony hőfokon, szóda hozzáadásával 3 napig főzik, majd kivonják a keletkező glicerint és természetes illóolajokkal és hatóanyagokkal újra felfőzik, formázzák és csomagolják. A lassú főzés eredményeképpen a szappan nem tartalmaz vizet és csak minimális glicerint, így Ön sokáig használhatja anélkül, hogy repedezne vagy nyálkássá válna.

 

A Nesti Dante filozófiája:
Minőség, tisztaság és egység kompromisszumok nélkül. Természetes, bizonyos esetekben organikus hatóanyagok használata. Kizárólag teljes mértékben fenntartható gazdálkodásból származó, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő növényi olajok használata. Ásványi olajok, parabenek és agresszív összetevők kizárva. Vegán termékek, állati eredetű összetevők és állatokon való tesztelés kizárva. Bőr- és környezetbarát. Minden csomagolás újrahasznosítható.

Andamon Hungária Kft
www.nestiszappan.hu

 

12. www.salatazo.hu

2 fajta ültetőcsomag (értékük egyenként kb. 3000Ft) a Salátázó termékeiből összeállítva

Tudtad, hogy Te is növeszthetsz egész évben vegyszermentes, vitamindús friss zöldeket az otthonodban, amiket használhatsz salátákhoz, turmixokhoz, feltétként is?
A  Salátaalap, Turmix, Fűszeres és Fodros kel mikrozöld ültetőcsomagjaival gyerekjáték és garantált siker a mikrozöld növesztés.  
A mikrozöld ültetőcsomagokat úgy állítottam össze, hogy vízen kívül semmi másra nincs szükséged zöldborsó, napraforgó, vöröskáposzta, retek és sok más fajta mikrozöld növesztéséhez.
Bővebb információt itt találsz: salatazo.hu

 

13. www.essens.hu

Termékek 15 000 Ft értékben.

"Immunerősítő és szépségápolási termékek, natúrkozmetikumok a colostrum és az aloe vera erejével."

 

14. ÉLÉSKAMRA  - FINOMAN REFORM TERMÉKEK MINDEN AJÁNDÉKCSOMAGBAN