Omlós piskóta receptek

Fehérjedús narancsos kuglóf

2018.10.18 12:35

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók: 

Tészta:

Elkészítés:

6 db M-es tojást (kb. 320 g) válassz ketté.
A fehérjét 30 g eritrittel verd kemény habbá, a sárgáját 40-50 g eritrittel, robotgéppel keverd fehéredésig.
A sárgája habhoz adj 6 evőkanál frissen facsart narancslevet, 1 kezeletlen citrom és narancs reszelt héját, 3 evőkanál olvadt kókuszzsírt, 20 dkg totut majd 1 csomag Éléskamra Omlós piskóta szénhidrát csökkentett lisztkeverékkel keverd simára.

A tojásfehérje habot fokozatosan adagold hozzá, óvatos, nagy mozdulatokkal, hogy ne törjön össze.
1 marék mazsolát keverj hozzá (elhagyható).
Szilikon kuglóf formába töltve, 180 fokon süsd, 35-40 percig.
A formából kifordítva, rácson hűtsd ki.
Mennyei puha, finom citrusos, totus kuglóf.
Érdemes kipróbálni!

Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Omlós Piskóta szénhidrát csökkentett  lisztkeverék

Címkék: paleo narancsos kuglóf, gluténmentes narancsos kuglóf , IR barát narancsos kuglóf, CH diéta, cukormentes, narancsos kuglóf

 

Nézd meg, hogyan készül a Puncstorta

Webáruház készítés