Omlós piskóta receptek
Paleo Feketeerdő torta
Ti készítettétek
Fekete erdő torta
Omlós piskóta lisztkeverék
Derecskeiné Horváth Zsuzsanna csodálatos alkotása
Hozzávalók a piskótához:
1 csomag Éléskamra Omlós Piskóta lisztkeverék
http:// www.paleonagykereskedes.hu/ Paleolit-Eleskamra-Omlos-Pi skota-lisztkeverek-170
6 M-es tojás
60 g eritrit, vagy annak megfelelő édesítő
2 evőkanál kakaópor
8 evőkanál víz
6 evőkanál kókuszolaj
Hozzávalók a krémhez:
5 dl kókusztejszín
3 marék cukrozatlan meggybefőtt
reszelt paleo csokoládé
Elkészítés: a tojásokat válaszd ketté. A fehérjét 30 g eritrittel verd kemény habbá. A sárgáját a maradék eritrittel habosítsd fel. Keverd hozzá a kakaót is. Add hozzá a vizet, az olajt és jól keverd össze. Elegyítsd a liszttel, majd óvatos mozdulatokkal keverd hozzá a tojások habját is.
18 cm-es tortaformában (szilikon, vagy sütőpapírral bélelt formában) süsd 35 percig, 180°C-ra előmelegített sütőben. Rácson hagyd teljesen kihűlni, majd keresztben vágd 3 egyenlő részre.
A jól behűtött kókusztejszínt ízlés szerint édesítsd, ha szükségesnek érzed, majd verd kemény habbá. A krémet oszd 3 egyenlő részre. A lapokat kend meg a tejszínnel és szórd meg ízlés szerint meggyel. A torta tetejét és oldalát is kend meg a tejszínnel, majd díszítsd ki meggy darabokkal és reszelt csokoládéval.
1 csomag Éléskamra Omlós Piskóta lisztkeverék
http://
6 M-es tojás
60 g eritrit, vagy annak megfelelő édesítő
2 evőkanál kakaópor
8 evőkanál víz
6 evőkanál kókuszolaj
Hozzávalók a krémhez:
5 dl kókusztejszín
3 marék cukrozatlan meggybefőtt
reszelt paleo csokoládé
Elkészítés: a tojásokat válaszd ketté. A fehérjét 30 g eritrittel verd kemény habbá. A sárgáját a maradék eritrittel habosítsd fel. Keverd hozzá a kakaót is. Add hozzá a vizet, az olajt és jól keverd össze. Elegyítsd a liszttel, majd óvatos mozdulatokkal keverd hozzá a tojások habját is.
18 cm-es tortaformában (szilikon, vagy sütőpapírral bélelt formában) süsd 35 percig, 180°C-ra előmelegített sütőben. Rácson hagyd teljesen kihűlni, majd keresztben vágd 3 egyenlő részre.
A jól behűtött kókusztejszínt ízlés szerint édesítsd, ha szükségesnek érzed, majd verd kemény habbá. A krémet oszd 3 egyenlő részre. A lapokat kend meg a tejszínnel és szórd meg ízlés szerint meggyel. A torta tetejét és oldalát is kend meg a tejszínnel, majd díszítsd ki meggy darabokkal és reszelt csokoládéval.
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=794783210720933&set=gm.368789560290137&type=3&theater&ifg=1