Medvehagymás gnocchi
Ti készítettétek:
lovelypaleoinspiration.blog
Olaszos, tavaszias, friss és nagyon ízletes! Hirtelen ötlet volt ez a gnocchi…azt hiszem a TV Paprikán láttam nemrég. Megint csak az Éléskamra szuper, gyors keverékekből választottam. Tudtam pontosan, hogy melyik keverékhez kell nyúlnom. A lángos tészta ….
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 3 M-es tojás (kg. 165g)
- 150 ml hideg víz
- egy kis liszt a sodráshoz (gm, paleos)
- kb 1 marok medvehagyma felaprítva
- kb 3ek spenótpüré a fagyról kiolvasztva
- 1 nagy fokhagyma felaprítva
- só, rozmaring, kacsazsír (kókuszzsír, mangalica, vagy paleolaj)
- 1/2 lime leve, elhagyható
- 1-1 drb parmezán, cheddar ízlés szerint
- ropogós pirított szalonna , parmezán darabkák a tálaláshoz
Serpenyőben a zsiradékot felhevítjük, beledobjuk a rozmaringot és a fokhagymát. Kicsit lepirítjuk, mikor már jól illatozik, beletesszük a spenótot és a medvehagymát is. Sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a gnocchikat. Összekeverjük, reszelünk rá parmezánt vagy cheddart, vagy mindkettőt. Átforgatjuk és tálalhatunk. A szalonnát és egy kis parmezánt a tetejére szórunk.
Jó étvágyat!
Forrás:
https://lovelypaleoinspiration.blog/2017/03/22/medvehagymas-gnocchi/
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo medvehagymás gnocchi, gluténmentes medvehagymás gnocchi, IR barát medvehagymás gnocchi, CH diéta, cukormentes, laktózmentes
Nézd meg, hogyan készül a PROSCIUTTO ÉS CHEDDAR