Ti készítettétek: Laczkó Zsuzsanna receptje
Hozzávalók:
Tészta hozzávalók:
Töltelék hozzávalók:
Elkészítés:
A szárazanyagokat egy tálba mérjük, elkeverjük. Turmixgépbe vagy botmixerpohárba mérjük a nyers késsel aprított cukkinit/tököt, tojást, növényi tejet, citromlét majd krémes folyékony egynemű állagúvá turmixoljuk.
A szárazakra öntjük és hozzáadjuk a zsiradékot. Egybekeverjük-gyúrjuk majd hideg helyen pihentetjük minimum fél órát (én egy éjjelre hűtőbe raktam, lefedve).
Szilikon lapon egy ujjnyi vastag téglalapra nyújtjuk, megkenjük a paradicsompürével. Nyeles kicsi szűrőbe tesszük a szórásra kimért lisztkeveréket, majd egyenletesen meghintjük a paradicsompürével megkent tésztát.
Szorosan feltekerjük - a lisztes szórásnak köszönhetően a paradicsompüré kevésbé akar majd kinyomódni - és kb. ujjnyi vastag karikákat vágunk, tapadásmentes sütőlapra helyezzük a csigákat. 180 Celsius fokra előmelegített sütőben középső sínen 20-25 perc alatt sül meg. Rácson hűtjük.
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra kemlényítő mentes univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo pizzás csiga, gluténmentes pizzás csiga , IR barát pizzás csiga, CH diéta, cukormentes, extra szénhidrát csökkentett pizzás csiga, paleo, tejmentes, tejtermékmentes, keményítőmentes, egyszerű, finom, húsmentes
Nézd meg, hogyan készül a SZEZÁMMAGOS OMLÓS RUDAK