Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Küldetés

Liszigabi szakértelme a családok mindennapjainak részévé válik...

Az Anyasüti gluténmentes, vegán elkészíthető, jelölendő allergénektől mentes megoldáslisztekkel utat mutatunk Neked ahhoz, hogy finomakat enni és közben teljes értékű táplálékot adni a gyermeked vagy az egész család számára nem lehetetlen küldetés. Akkor sem, ha a reform irányt választottad és akkor sem, ha a sok információ között nehéz megtalálni az igazit. Segítünk abban, hogy ha nem találsz a kritériumaidnak megfelelő késztermékeket a boltok polcain, akkor otthon könnyedén, gyorsan és mindenféle különösebb rátermettség nélkül el tudd készíteni a lelkiismeretfurdalás nélkül adható nasit vagy főételt a családod számára.

A termékek fejlesztése során arra törekedtünk, hogy olyan naturális ízvilágot alakítsunk ki, amellyel akár az egész családot át lehet szoktatni mentes étkezésre a nélkül, hogy ez különösebb nehézségbe vagy erőfeszítésbe kerülne. Olyan termékeket dolgoztunk ki, amelyekkel Neked, édesanyának sokkal könnyebb dolgod lehet, akkor is, ha az egész családra egyformán sütsz-főzöl, akkor is, ha finnyás, válogatós családtagot kell kényszerből vagy választásból allergénmentes életmódra szoktatni.

Küldetésünk, hogy megkönnyítsük a családok mindennapjait úgy, hogy közben a diétás étkezést ne kelljen lemondásnak megélni, fanyalogva harapni a kenyérbe vagy a süteménybe. A Te örömöd a miénk is, ha visszaadhatjuk számodra a diétás étkezések szépségét. Mindehhez az Anyasüti családi lisztkeverékekben megtalálhatod a segítséget. Mert nem csak arra törekedtünk, hogy "mentes" legyen, hanem arra, hogy finom is.