Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Blog

Megújulnak az Éléskamra csomagolások

2018.09.05 12:32

Már egy ideje dédelgettem a gondolatot, hogy meg kellene szépíteni a termékcímkéket, hogy tükrözzék számotokra a csomagolásba zárt kiemelkedő minőséget.  4 év alatt ugyan történtek változások rajtuk, de semmi radikális. Én pedig olyan vagyok, hogy egy idő után elkezdem unni, ami van. Úgy általában... és keresem a módját az újításnak.

[♥ MEGÚJULNAK A CSOMAGOLÁSAINK ♥]

De az utolsó löketet Ti adtátok meg mindehhez, kedves Vásárlóink. Mert nagyon sok köszönő és dicsérő levelet kapunk, amiket legtöbbször úgy zártok, hogy ezek a lisztek annyira finomak. Minél több embernek meg kellene ismerni őket. Simán megeszik a nem paleosok is, észre sem veszik a különbséget, annyire tutik.

 

Miért nem hirdetitek, hogy ezek totál natúr ízűek, könnyű elkészíteni és jó IR diétára, fogyókúra esetén, életmód váltásnál, szénhidrát csökkentett étrendnél?

MIÉRT NEM TUDJÁK EZT AZ EMBEREK???

Annyi mindenkinek lehetne így szenvedés mentes az életmód váltás, lemondások nélkül ehetnének továbbra is finomat és jót. Ez több, mint paleo.

Mutassátok meg mindenkinek!

És...Igazatok van...
A Ti hatásotokra hittük el úgy igazán, hogy amit csinálunk, az tényleg jó. Nem csak szerintünk, hanem szerintetek is. Valóban finomak, jók az ízek, könnyű a lisztekkel dolgozni és szájhúzás nélkül, örömmel eszi bárki. Élettanilag pedig értékes táplálékok.
Bevallom: nógatni kellett minket kicsit, hogy lépjünk.

 

 

De most végre ott tartunk, hogy hosszas tervező munka után hamarosan leváltjuk a régi címkéket.

Izgalom a köbön.  Egész nyáron gyúrtuk, néztük, variáltuk, az utolsó pici részleteket is többször néztük meg újra és újra. Csak azon több mint egy hetet dolgoztunk a grafikussal, hogy a türkiz pont az az árnyalat legyen, ami az én fejemben megvolt. De hogyan adjam ezt át neki, hogy el tudja találni?

 

A címke változás hozta magával, hogy kicsit egyszerűsítettük a márkanevet is: ezentúl egyszerűen csak Éléskamra. Finoman reform. Mivel annyi féle diétába, érzékenységbe beilleszthetők a termékeink, így a leegyszerűsítéssel és az új szlogennel meg tudjuk szólítani a paleosok mellett a gluténmentesen étkezőket, az inzulin rezisztencia miatt diétázókat, azokat is, akik fogyni vágynak, akik reform táplálkozók szabad akaratból vagy akik figyelnek a szénhidrát bevitel mennyiségére és minőségére is, valamint szükségesnek érzik, hogy megfelelő élelmi rostokat fogyasszanak, nem eltúlzott mértékben.

Mindezt úgy, hogy nem érzik beskatulyázva magukat egy táplálkozási irányzatba sem. 

 

 

El sem hiszem, de már csak párat kell aludni ahhoz, hogy Te is ezeket a csodás, megszépült termékeket használhasd a saját konyhádban. Szinte éjjel-nappal ezen jár az eszem, én magam is nagyon várom már a cserét. Remélem, szeretni fogjátok.

Biztosíthatlak róla Titeket, hogy belül nem változik semmi. A megszokott primőr minőséget kapjátok továbbra is, a legjobb alapanyagokból. Csak kívül lettünk szépek.

Holnap majd arról írok, mit is jelentenek nekem a színek a csomagoláson és miért ezek lettek éppen. Mindennek története van.