Gyümölcsös piskóta muffin formában
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Omlós piskóta Szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 6db M-es tojás
- 60g eritrit
- 6 ek víz
- 4 evőkanál kókuszolaj
- csipet só
- 1 marék málna (mirelit)
- 1 marék áfonya
- kókuszolaj a forma kikenéséhez
Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 180°C-ra. A tojásokat válaszd ketté. A fehérjét 30g eritrittel, csipet sóval verd kemény habbá. A tojások sárgáját 30g eritrittel habosítsd fel, add hozzá a vizet és a kókuszolajt. Keverd hozzá a lisztet, majd óvatosan hogy ne törjön össze, több részletben a tojásfehérje habot. Végül add hozzá a gyümölcsöket és kanállal adagold a kókuszolajjal vékonyan kikent szilikon muffin formákba.
12 db-os muffin formába pont elég ez a tészta mennyiség. 180°C-on süsd 35 percig. Nagyon finom gyümölcsös piskóta, nem esik össze és nem ázik el a gyümölcsöktől.
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Omlós piskóta Szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo gyümölcsös piskóta muffin fomában, gluténmentes gyümölcsös piskóta muffin fomában, IR barát gyümölcsös piskóta muffin fomában, CH diéta, cukormentes, laktózmentes,
Nézd meg, hogyan készül a FATÖRZS TORTA