Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Éléskamra Nagyi Blogja

Éléskamra Nagyi Blogja - Gyárlátogatóban az Éléskamránál

2023.04.21 10:55
Éléskamra Nagyi Blogja - Gyárlátogatóban az Éléskamránál

Kedves Éléskamra Gyermekeim, unokáim,

Remélem, nem sértelek meg Benneteket a megnevezéssel! 

Tegnap egy csodálatos kalandban volt részem: meglátogattam az Éléskamra gluténmentes lisztkeverékek gyárát! Tudjátok, hogy én mindig is imádtam a sütögetést, de amióta Anci lányom cöliákiás, már csak gluténmentes liszttel sütök. Az Éléskamra liszteket pedig nagyon szeretem, mert nem csak finomak, de még egészségesek is. Ráadásul Karcsi Papa is imádja őket. Kedvence a Csodacsokis bögrés süti, bár egy ideje nem tudja eldönteni ez, vagy az Éléskamra Csábos Mákos vagy a Varázslatos Törökmogyorós Éléskamra Bögrés süti e a finomabb... 

De térjünk vissza a gyárlátogatásra. Először is, nagyon tiszta volt ott minden! Na mert mégis mi érdekelhet egy gondos nagyit, ha nem a tisztaság. Én arra számítottam, hogy nagy, lisztporos lisztes zsákokat fogok csak látni a raktárban. Majdnem elájultam, amikor a sok szép szilikon sütőformára és csomagolt lisztre néztem. Nem csak azért mert olyan szépen rendezettek, hanem mert olyan sokféle van mindenből. 

A raktáros úr pedig olyan segítőkész volt, mint egy igazi unoka! Megmutatta, hogy hol vannak a különböző lisztfajták, és elmagyarázta, hogy melyik mire való. De amit a legjobban szerettem, azok az én képemmel ellátott címkék voltak! Na hát gondolhatjátok milyen büszke vagyok, hogy egy ilyen jó minőségű, egészséges terméket használunk, ami ráadásul olyan szépen van csomagolva. 

De tudjátok, mi a legjobb a dologban? Hogy az Éléskamra gluténmentes lisztkeverékek tényleg finomak és könnyen használhatóak. Nekem sem volt nehéz átállni rájuk, pedig én már a hatvanas  éveim végén járok! És a legjobb az egészben, hogy a lisztek mentesek mindenféle káros anyagtól és keresztszennyeződéstől, amit nagyon fontos elkerülni a cöliákiások étrendjében.

Na most az én mesebeli gyár látogatásomon megtapasztaltam, hogy már nem nekem kell kosárba tenni a terméket, hanem csak rá kell kattintanom egy gomba, és a pénztárba is gombnyomással lehet elmenni. Ezeket a dolgokat persze nem egészen értem, de Julcsi vagy Pali unokám segít nekem ebben. 

Szóval drágáim, ha valaha is azon tűnődnétek, hogy finomak e a termékek, akkor jöjjetek csak hozzám, én tudok segíteni! Aztán majd sütünk együtt valami finomat, amit az egész család elfogyaszt. Az Éléskamra gluténmentes lisztkeverékekkel nem kell félni, hogy íztelen és száraz süteményeket sütünk. Mert egy nagyi, és az Éléskamra is mindig tudja, hogyan kell finomat sütni!

Szeretettel: Nagyi

UI: Nyugodjatok meg drágáim, én is csak egy virtuális sétán voltam az Éléskamránál, mert csak úgy nem sétálhat oda be senki.