Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Éléskamra Nagyi Blogja

Éléskamra Nagyi Blogja - Paleo Pali

2023.04.21 11:09
Éléskamra Nagyi Blogja - Paleo Pali

Drágaságaim!

Beugrott ma hozzám Pali unokám. Azt mondja nekem, mama, én nem kérek ebből a sütiből köszi, Paleo vagyok. Na mondom az meg mi? Pali elmondta, hogy Paleo étrendet folytat. El kell ismernem, hogy ezek az étrend trendek már nehezen követhetőek, és nem is nagyon tudom, hogy mi mit jelent pontosan. Eddig kellett a túrógombóc, mert az nagyon finom, most meg se túró se tejföl. De azt meg kell mondanom, hogy nagyon örülök annak, hogy az Éléskamra gluténmentes lisztkeverékek csomagolásán szerepel, hogy mi az, ami paleo és mi az, ami vegán. Ez nagyon hasznos információ, különösen akkor, ha olyan unokád van, mint Pali, aki mindig az újabb és újabb egészséges trendeket követi.

Egyébként Pali állandóan abban a fura edzőteremben lóg, bizonyára valami leány van a dolog mögött, mert bezzeg a mi időnkben, a testnevelés még egészen más volt. Nem kellett folyamatosan edzőterembe járni, hogy megőrizzük a jó formánkat, hanem a mindennapi tevékenységeinkből kaptunk elég mozgást. De Pali, a mi fitnesz őrült unokánk, már alig várja, hogy elmenjen az edzőterembe, és kimerítő edzéseket végezzen. 

Azért gondolhatjátok drágáim, milyen jól esik amikor eljönnek hozzánk az unokák, elkészítem nekik a kedvencüket, legyen az túrógombóc, vagy almás pite, eszünk egy jót, csacsogunk mindenféléről. Persze főleg az a jó, ha olyan dolgokról beszélgetünk, amit én is értek. De ez a Paleo. Azt mondja nekem Pali, olvassam el az interneten mi az. Mondtam az én Palikámnak, olvasnám én aranyom, de ezt a blogot is csak azért tudom írni, mert Julcsi unokám segít a számítógéppel, egyedül még a bekapcsológombot sem találom én ezeken az úri kütyükön. Na mindegy, majd a pletykapadon megtudom, mi az a Paleo. 

Gyorsan felhívtam az Éléskamrát, mert amikor Karcsi papa nem ehetett csokis sütit, akkor is segítettek nekem, azán ugye ott volt a Anci a cöliákiával, mondom hátha az Éléskamra lisztkeverékei segítséget nyújtanak abban, hogy Pali Paleo étrendjét kövessem. Azt mondta nekem az a kedves úr, akivel beszélni szoktam, hogy nagyon jó látni a címkéken, hogy a lisztek paleok, vagy sem. Mondtam nekik ha már Pali Paleo, akkor tegyék már őt is a lisztekre, könnyebb nekem szemüveg nélkül is látni, hogy mit ehet a Pali. De a csomagolások nagy részén Éléskamra nagyi képe szerepel, és milyen szép a termék címke. 

Mindenesetre Julcsi rendelt nekem Paleo Palis Proteines Muffint, aminek egyébként ilyen fura neve van, hogy Proffin. Na már most, én megmondom Nektek előre, hogy én profin sütöttem eddig is muffint, de ez a Proffin, a Papa is eheti, meg a Pali is. 

Összességében, azt kell mondani, hogy az Éléskamra lisztkeverékei segítségével könnyen követhetőek az újabb egészséges trendek, mint a paleo vagy a vegán étrend. És ha Pali folytatja az ilyen fura étrendeket, akkor legalább tudjuk, hogy a gluténmentes lisztekkel biztosan finom ételeket készíthetünk neki.

Továbbra is figyeljünk oda egészségünkre!

Szeretettel, Nagyi