Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Szabályzat

„Legyél Te az Éléskamra szakácsa 2018-ban” receptverseny Szabályzat:

 1. Éléskamra lisztek gyártója LI-FE Global Kft. (Továbbiakban: Szervező) november 07. - 2018. december 15. közötti időszakra „Legyél Te az Éléskamra szakácsa 2018-ban” receptverseny hirdet „blogger” és „amatőr” kategóriában.

 

 1. Jelentkezni lehet 2018. november 07. – 2018. november30. között a mellékelt jelentkezési lap hiánytalan kitöltésével, illetve a fotók csatolásával a választott kategória megjelölésével.

 

 1. A hiánytalanul beküldött receptek egyszerre kerülnek feltöltésre a honlapra, ahol Szavazat gyűjtési időszak: 2018.december 1 -től 2018. december 19-ig. tart.

 

 1. A nyilvános szavazást követően mindkét kategória első 3 helyezettje kerül az 5 tagú zsűri elé akik 2018. december 20-án pontozásos módszerrel választják ki a két kategória első 3 helyezettjét.

 

 1. A kiválasztott győztes recepteket és alkotóikat videón és írásban Facebook oldalunkon hozzuk nyilvánosságra.

 

 1. A programban részt vevő személy:
 • 12 életévét betöltött, Magyarországon lakóhellyel rendelkező személy
 • vállalja, hogy receptjéhez legalább egy Éléskamra lisztkeveréket felhasznál,
 • vállalja, hogy receptje nem tartalmaz: Glutént, állati eredetű tejet, finomított cukrokat, szóját, kukoricát és rizst, nem használ egyéb gyártó által készített lisztkeveréket
 • hozzájárul, hogy a beküldött fényképe(i)t, receptjét illetve nevét szervező nyilvánosságra hozhatja.

 

 1. ÉLÉSKAMRA lisztek gyártója vállalja (Szervező), hogy:
 • az eredményhirdetést követően (2018. december azonnal felveszi kapcsolatot a helyezettekkel és még karácsonyt megelőzően eljuttatja részükre a nyereményeket.
 • a résztvevők által részére átadott személyes adatokat a GDPR követelményeknek megfelelően kezeli, tárolja, azok közül csupán a nevet hozza nyilvánosságra.

 

 1. A szabályzatban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Ptk. vonatkozó szabályai irányadók.