Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tészta folyékony hozzávalóihoz keverd hozzá az eritritet, majd a száraz hozzávalókkal gyúrd össze. Pihentesd a tésztát 30 percig hűvös helyen. Enyhén lisztezett felületen gyúrd át a tésztát, majd nyújtsd ki 0,5 cm vastagra. 6-8 cm átmérőjű szaggatóval szúrd ki a tésztát és sütőpapírral bélelt tepsiben, 180°C-ra előmelegített sütőben süsd (sütőtől függően) 10 percig. Rácson hűtsd ki.
Kettesével ragaszd össze lekvárral a korongokat. A csokoládét olvaszd össze a kókuszzsírral, majd hűtsd langyosra. Rácsra téve a süteményeket, vond be a csokoládéval. Hűvös helyre téve, miután a csokoládé megdermedt, fogyaszthatod. Jó étvágyat kívánok hozzá.
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra nyújtható tészta édes sütikhez szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo, gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, IR barát, Ch csökkentett ishler
Nézd meg, hogyan készül a PALEO DIÉTÁS ALMÁS TÁSKA