A tészta folyékony hozzávalóihoz keverd hozzá az eritritet, majd a száraz hozzávalókkal gyúrd össze. Pihentesd a tésztát 30 percig hűvös helyen. Enyhén lisztezett felületen gyúrd át a tésztát, majd nyújtsd ki 0,5 cm vastagra. Linzer szaggatóval szúrd ki a tésztát és sütőpapírral bélelt tepsiben, 180°C-ra előmelegített sütőben süsd (sütőtől függően) 8-10 percig.
Rácson hűtsd ki. Kettesével, ragaszd össze lekvárral a korongokat. Ízlés szerint por édesítővel hintsd meg a tetejét.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.