Ünnepi magvas kenyér
Ti készítettétek:
Ünnepi magvas kenyér
Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje:
Ünnepi magvas kenyér
1 Adag Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeveréket, a csomagoláson lévő recept szerint gyúrd össze 4 g sóval, 5 g foszfátmentes sütőporral és 30 g magkeverékkel (arany lenmag, lenmag, szezámmag, napraforgó mag, tökmag).
http://www.paleonagykereskedes.hu/spd/599887064020/Eleskamra-Keltes-elmeny-univerzalis-lisztkeverek-n
Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen.
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
Enyhén lisztezett felületen, gyúrd át a tésztát, majd formázd meg a kenyeret és kend le kókuszolajjal.
Vágd be a kenyér tetejét keresztben, majd szórd meg ízlés szerint magvakkal.
200°C-on süsd 10 percig, majd 180°C-on további 35 percig.
Rácson hagyd kihűlni.
Jó étvágyat hozzá!
A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #unnepikenyer