Legyél partnerünk

Vásárlási információk cégek részére

Webáruházunkban cégek és egyéni vállalkozók is leadhatják megrendeléseiket, amelyhez nagykereskedelmi árat biztosítunk.
Ennek feltétele, hogy rendelkezzenek a megfelelő tevékenységi körrel, és ezt igazolni tudják felénk. Pl. bolti kereskedelem, vendéglátás, biobolt, egészséggel kapcsolatos webáruház, pékség, cukrászda stb.
A webshopban jelenleg az egyéni (lakossági) vásárlók árait látja. A cégek számára érvényes kedvező partneri áraink regisztráció és jóváhagyás után jelennek meg. Kérjük, vásárlás előtt regisztráljon céges adataival, hogy megismerhesse a partneri árakat.
A jogosultság megvizsgálása után (céges forma, megfelelő tevékenységi kör, működő vállalkozás, személyi kompetencia, stb.) jóváhagyjuk a regisztrációt, amelyről a rendszer automata üzenetben visszajelzést küld Önnek. Ezután lesz lehetősége belépni és a termék információkon kívül megtekinteni az árakat is.
Céges vásárlóink rendelését bruttó 15 000 Ft feletti értékhatártól fogadjuk, és az alábbi díjakon szállítjuk ki belföldön.
Megrendelés végösszeg/ bruttó    
Szállítási költség
15.000 - 25.000 Ft 1 400 Ft
25.001 - 44.999 Ft    900 Ft
45.000 Ft felett  Ingyenes!
A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti.
A gyártási, csomagolási, szállítási határidő átlagosan 4-5 munkanap összesen.
Fizetési lehetőségek:
 • utánvéttel a futárnak (csak készpénz!)
 • előreutalással a következő bankszámlára: LIFE VITAL Kft. 10402496-50526883-55701001
 • telephelyünkön személyesen, címünk: 2532 Tokodaltáró, Márai Sándor u. 16.


0% forgalmazói kockázat - visszavételi garanciát nyújtunk termékeinkre

Minden megrendelésre 100% gyártói visszavételi garanciát biztosítunk, ezzel nullázzuk a kockázatát annak, hogy beragadt tételek vagy lejáró készletek miatt Önt veszteség érje.

Küljde vissza nekünk azokat a termékeket, amelyeken legalább 3 hónap minőségi megőrzési idő van még és mi visszavásároljuk vagy kicseréljük olyan lisztekre, amelyek Önnél közkedveltebbek.

Mi hiszünk termékeink sikerében, ezért szívesen nyújtunk egy ilyen teljes körű garanciát Önnek.

Mivel segítjük még az együttműködésünket?

- a lelőhelyek listára felkerül az Ön üzlete, amennyiben megküldi nekünk annak adatait

- Facebook posztban promótáljuk az üzletét

- szórólapokat, "lelőhely" plakátot küldünk

- a "hónap termékei" akcióval és a hozzá tartozó plakáttal látványosan hívjuk fel a vásárlók figyelmét termékeinkre az üzlettérben vagy a honlapon keresztül is.

Az Éléskamra és az Anyasüti reform lisztkeverékek legfontosabb információi

 • allergénmentes manufaktúra műhelyben készülnek
 • magyar, kézműves termékek
 • prémium minőségről tanúskodnak (Éléskamra és Anyasüti termékcsalád gyártói minőségi nyilatkozata)
 • egyediséget képviselnek (pl. panírmorzsa, kenyér keverék, nyújtható tészta alapkeverék, stb.)
 • széles termékválasztékot kínálnak
 • dekoratív csomagolással rendelkeznek
 • mindig frissen csomagolva érkeznek meg Önhöz, minimum fél éves szavatossággal
 • könnyen elkészíthető, elronthatatlan termékek
 • natúr, semleges ízű, a hagyományos búzalisztre hasonlító sütemények, kenyerek süthetők belőlük
 • kevés egyéb alapanyag igényű megoldást kínálnak

Mely cégeknek ajánljuk termékeinket?
Akik egészséggel kapcsolatos tevékenységet folytatnak, vagy a reform életmód alapanyagaival bővítenék termékkörüket. Akik nyitottak az újdonságokra, és vásárlóikat minél szélesebb körű termékekkel szeretnék kiszolgálni. Akik most nyitják üzletüket vagy webáruházukat, és kedvező áron, jó árréssel szeretnének prémium termékeket forgalmazni.
 • kiskereskedelmi partnereknek
 • vendéglátó egységeknek
 • területi képviselőknek

Bio és reform termékeket értékesítő üzletek és webáruházak részére
Egyedi lisztkeverékeink ismertek és keresettek a vásárlók körében.
4 éve saját receptúra alapján készülnek, a felhasznált alapanyagok minősége tanúsított.
Felméréseink szerint a vásárlók legfontosabb elvárása, hogy a paleos, gluténmentes, reform és diétás sütemény, kenyér vagy pékáru is finom, élvezettel fogyasztható legyen. Termékeinkkel ezt a szemléletet képviseljük. Semmi olyat nem hozunk forgalomba, amiről nem vagyunk 100%-ban meggyőződve, hogy ízletes, és beltartalmi összetétele is értékes.
 

Egészségtudatos éttermek, szállodák, cukrászdák, kávézók és pékségek részére
Jó szívvel ajánljuk termékeinket az olyan vendéglátó egységeknek, akik figyelmet fordítanak az eltérő táplálkozási igények kiszolgálására!
Egy reform táplálkozó legtöbbször abba a problémába ütközik, hogy nem talál megfelelő rántott ételt az étlapon, ezért marad a natúr húsoknál (pl. erre megoldás a Ropogós Panírmorzsa lisztkeverékünk). Tészta ételt nem választhat, a desszertek pedig szinte mind egytől egyig búzalisztből és tejtermékből, sok cukorral készülnek. A választék számára nagyon szegényes, egyáltalán nem kielégítő.
Lisztkeverékeink nagy előnye, hogy a velük készített ételek számos táplálkozási irányzatba beilleszthetők (pl. szénhidrátszegény diéta, tejmentes táplálkozás, gluténintolerancia, cukorbetegség, fogyókúra, nyersevők), de azok körében is teret hódítanak, akik csupán az egészségük érdekében keresik a reform, megbízható forrásból származó alapanyagokat, és mindezeket nem csak otthon szeretnék elfogyasztani. Mert olykor nekik is jól esik, ha kiszolgálásban van részük, és közben biztonságban érzik magukat, mert tudják, hogy az elfogyasztott étel megfelel a kívánalmaiknak. Továbbá nagyon megjegyzik, és ahol csak lehet, közhírré adják azokat a helyeket, ahol változatos főételeket és finomságokat kínálnak!
Reform lisztkeverékeinket gasztro kiszerelésben is forgalmazzuk, így pénzt és a könnyebb tárolással helyet spórolhat meg. Kérésére szívesen küldünk Önnek gasztro árlistát e-mailben.

Külföldi terjesztés

Termékeinket nemzetközi partnereken keresztül a környező országokban is forgalmazzuk.

Amennyiben Ön a termékeinket nagykereskedésként továbbértékesítené, vagy boltjában, webshopjában szeretné őket forgalmazni, további egyeztetés céljából keressen minket elérhetőségeinken, ahol átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, valamint egyeztetjük a szállítással és a fizetéssel kapcsolatos részleteket.

Megfelelő rendelési tételszám mellett vállaljuk a termékek adott nyelven történő címkézését.

Egyedi szerződés keretében kizárólagos forgalmazói jogokat tudunk biztosítani.

Legyen Ön az országában az egyetlen képviselet, ahol a többi üzlet megvásárolhatja termékeinket, kiépítve ezzel egy egyedi és kiemelkedő versenyelőnyt!

Hamarosan indul termékeink értékesítése Szlovákiában, Angliában, Svédországban és Szlovéniában is, helyi disztribútor partnerek közreműködésével.

 

Az alábbi e-mail ikonra kattintva, a megnyíló űrlapon is írhat nekünk, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 
Elérhetőségeink:

Kiemelt partnereink

 

 

 
 
Webáruház készítés