Legyél partnerünk

Vásárlási információk cégek részére

Webáruházunkban cégek és egyéni vállalkozók is leadhatják megrendeléseiket, amelyhez nagykereskedelmi árat biztosítunk.
Ennek feltétele, hogy rendelkezzenek a megfelelő tevékenységi körrel, és ezt igazolni tudják felénk. Pl. bolti kereskedelem, vendéglátás, biobolt, egészséggel kapcsolatos webáruház, pékség, cukrászda stb.
A webshopban jelenleg az egyéni (lakossági) vásárlók árait látja. A cégek számára érvényes kedvező partneri áraink regisztráció és jóváhagyás után jelennek meg. Kérjük, vásárlás előtt regisztráljon céges adataival, hogy megismerhesse a partneri árakat.
A jogosultság megvizsgálása után (céges forma, megfelelő tevékenységi kör, működő vállalkozás, személyi kompetencia, stb.) jóváhagyjuk a regisztrációt, amelyről a rendszer automata üzenetben visszajelzést küld Önnek. Ezután lesz lehetősége belépni és a termék információkon kívül megtekinteni az árakat is.
Céges vásárlóink rendelését bruttó 20 000 Ft feletti értékhatártól fogadjuk, és az alábbi díjakon szállítjuk ki belföldön.
A házhoz szállítás költsége megegyezik a GLS által nekünk biztosított kedvezményes szállítási díjjal, ennél semmivel sem kérünk többet az adott súlyhoz tartozó kategóriában.
Megrendelés össz súlya
Szállítási költség bruttó
0-10 kg
1 410 Ft
10-15 kg 1 480 Ft
15-20 kg
1 620 Ft
20-25 kg
1 760 Ft
25-30 kg
1 900 Ft
30-40 kg
2 250 Ft
40-80kg
4 500 Ft
80-120 kg
6 750 Ft
120-140 kg
9 000 Ft
160-200 kg
11 250 Ft
A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti.
A gyártási, csomagolási, szállítási idő átlagosan 5-7 munkanap.
Fizetési lehetőségek:
 • utánvéttel a futárnak (csak készpénz!)
 • előreutalással a következő bankszámlára: LIFE VITAL Kft. 10402496-50526883-55701001
 • telephelyünkön személyesen, címünk: 2534 Tát, Fő út 97.


0% forgalmazói kockázat - visszavételi garanciát nyújtunk termékeinkre

Minden megrendelésre 100% gyártói visszavételi garanciát biztosítunk, ezzel nullázzuk a kockázatát annak, hogy beragadt tételek vagy lejáró készletek miatt Önt veszteség érje.

Küljde vissza nekünk azokat a termékeket, amelyeken legalább 3 hónap minőségi megőrzési idő van még és mi visszavásároljuk vagy kicseréljük olyan lisztekre, amelyek Önnél közkedveltebbek.

Mi hiszünk termékeink sikerében, ezért szívesen nyújtunk egy ilyen teljes körű garanciát Önnek.

Mivel segítjük még az együttműködésünket?

- a lelőhelyek listára felkerül az Ön üzlete, amennyiben megküldi nekünk annak adatait

- Facebook posztban promótáljuk az üzletét

- szórólapokat, "lelőhely" plakátot küldünk

Az Éléskamra reform lisztkeverékek legfontosabb információi

 • gluténmentes gyártóműhelyben készülnek
 • magyar termékek
 • prémium minőségről tanúskodnak (Gyártói minőségi nyilatkozat)
 • egyediséget képviselnek (pl. panírmorzsa, kenyér keverék, nyújtható tészta alapkeverék, stb.)
 • széles termékválasztékot kínálnak
 • dekoratív csomagolással rendelkeznek
 • mindig frissen csomagolva érkeznek meg Önhöz, átlagos fél éves szavatossággal
 • könnyen elkészíthető, elronthatatlan termékek
 • natúr, semleges ízű, a hagyományos búzalisztre hasonlító sütemények, kenyerek süthetők belőlük
 • kevés egyéb alapanyag igényű megoldást kínálnak

Mely cégeknek ajánljuk termékeinket?
Akik egészséggel kapcsolatos tevékenységet folytatnak, vagy a reform életmód alapanyagaival bővítenék termékkörüket. Akik nyitottak az újdonságokra, és vásárlóikat minél szélesebb körű termékekkel szeretnék kiszolgálni. Akik most nyitják üzletüket vagy webáruházukat, és kedvező áron, jó árréssel szeretnének prémium termékeket forgalmazni.
 • kiskereskedelmi partnereknek
 • vendéglátó egységeknek
 • területi képviselőknek

Bio és reform termékeket értékesítő üzletek és webáruházak részére
Egyedi lisztkeverékeink ismertek és keresettek a vásárlók körében.
5 éve saját receptúra alapján készülnek, a felhasznált alapanyagok minősége tanúsított.
Felméréseink szerint a vásárlók legfontosabb elvárása, hogy a paleos, gluténmentes, reform és diétás sütemény, kenyér vagy pékáru is finom, élvezettel fogyasztható legyen. Termékeinkkel ezt a szemléletet képviseljük. Semmi olyat nem hozunk forgalomba, amiről nem vagyunk 100%-ban meggyőződve, hogy ízletes, és beltartalmi összetétele is értékes.
 

Egészségtudatos éttermek, szállodák, cukrászdák, kávézók és pékségek részére
Jó szívvel ajánljuk termékeinket az olyan vendéglátó egységeknek, akik figyelmet fordítanak az eltérő táplálkozási igények kiszolgálására!
Egy reform táplálkozó legtöbbször abba a problémába ütközik, hogy nem talál megfelelő rántott ételt az étlapon, ezért marad a natúr húsoknál (pl. erre megoldás a Ropogós Panírmorzsa lisztkeverékünk). Tészta ételt nem választhat, a desszertek pedig szinte mind egytől egyig búzalisztből és tejtermékből, sok cukorral készülnek. A választék számára nagyon szegényes, egyáltalán nem kielégítő.
Lisztkeverékeink nagy előnye, hogy a velük készített ételek számos táplálkozási irányzatba beilleszthetők (pl. szénhidrátszegény diéta, tejmentes táplálkozás, gluténintolerancia, cukorbetegség, fogyókúra, nyersevők), de azok körében is teret hódítanak, akik csupán az egészségük érdekében keresik a reform, megbízható forrásból származó alapanyagokat, és mindezeket nem csak otthon szeretnék elfogyasztani. Mert olykor nekik is jól esik, ha kiszolgálásban van részük, és közben biztonságban érzik magukat, mert tudják, hogy az elfogyasztott étel megfelel a kívánalmaiknak. Továbbá nagyon megjegyzik, és ahol csak lehet, közhírré adják azokat a helyeket, ahol változatos főételeket és finomságokat kínálnak!
Reform lisztkeverékeinket gasztro kiszerelésben is forgalmazzuk, így pénzt és a könnyebb tárolással helyet spórolhat meg. Kérésére szívesen küldünk Önnek gasztro árlistát e-mailben.

Külföldi terjesztés

Termékeinket nemzetközi partnereken keresztül a környező országokban is forgalmazzuk.

Amennyiben Ön a termékeinket nagykereskedésként továbbértékesítené, vagy boltjában, webshopjában szeretné őket forgalmazni, további egyeztetés céljából keressen minket elérhetőségeinken, ahol átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, valamint egyeztetjük a szállítással és a fizetéssel kapcsolatos részleteket.

Megfelelő rendelési tételszám mellett vállaljuk a termékek adott nyelven történő címkézését.

Egyedi szerződés keretében kizárólagos forgalmazói jogokat tudunk biztosítani.

Legyen Ön az országában az egyetlen képviselet, ahol a többi üzlet megvásárolhatja termékeinket, kiépítve ezzel egy egyedi és kiemelkedő versenyelőnyt!

Termékeink már kaphatók Szlovákiában, Romániában, Svédországban és Angliában.

Hamarosan Németországban is elérhetőek. 


Az alábbi e-mail ikonra kattintva, a megnyíló űrlapon is írhat nekünk, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 
Elérhetőségeink:

Kiemelt partnereink

 

 

 
 
Webáruház készítés