Lángos és zsebes pita liszt receptek

Paleo ravioli

2018.05.07 13:48

Ti készítettétek:

Csánó Fehér Erika alkotása

Hozzávalók:

Elkészítés:

3 M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 150 ml hideg vízzel, add hozzá a 200 g lángos lisztet és alaposan keverd el.

Pihentesd a tésztát 30 percet hűvös helyen. 

A képek alapjân megtöltötte totus sajtos töltelékkel.

180g totu,1 tojás sárgája, és annyi reszelt cheddar ês parmezán , hogy kupacokra tudd formázni a tésztára. A têsztát kb 2 mm vastagra kisodorjuk és töltjük...kb 21 db raviolim lett így...ez a kisodort tészta mennyiségének kb a fele. A maradékból házitészta(nálunk "csikmák"-nak hívjuk Arra majd mâk vagy dió kerül 
Forràsban lévő vízben kifőzzük.
A mártásthoz apró szalonnakockákat lepirítottam,felö töttem kb 200 ml kesutejszínnel és természetesen belereszeltem még egy kis cheddart és parmesánt.

Süss, főzz  Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo ravioli, gluténmentes ravioli, IR barát ravioli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes

Nézd meg, hogyan készül a KENYÉRLÁNGOS

 

Webáruház készítés