Tudtad? Ha 20 000 Ft felett vásárolsz akkor rendelésedet díjmentesen szállítjuk.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 301087448

Mentes nyilatkozat

Termékeinkhez mindig a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel, így az előállított késztermékre 100% minőségi garanciát vállalunk.

Az egyes keverékek megalkotásakor az ízeket és az alapanyagokat úgy válogattuk össze, hogy azok bel-tartalmi értékekben, és ízekben is leginkább harmonizáljanak egymással.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy termékeink a gyors elkészítésük miatt megkönnyítsék a mindennapi sütés-főzést, a hagyományos ételek kiváltását, garantált sikert jelentsenek a konyhában és az asztalon is.

> Éléskamra lisztkeverékek és kész pékáruk gyártói minőségi nyilatkozata <

 

A Life Vital Kft. mint gyártó és forgalmazó ügyvezetője nyilatkozom, hogy az üzem, amelyben az Éléskamra termékcsalád csomagolása történik (és az ebből a pékműhelyünkben készült pékáruk), megfelelnek a mindenkor hatályos HACCP és egyéb ide vonatkozó élelmiszeripari jogszabályi és higiéniai előírásoknak.

A gyártás üzemi területe mindenkor mentes az alábbi allergén anyagoktól, így a késztermékek és alapanyagok nem érintkeztek a következőkkel, a gyártás során keresztszennyeződés sem történhet:

- glutént tartalmazó gabonafélék
- földimogyoró

- burgonya

- kukorica
- szójabab
- tej
- zeller
- mustármag
- csillagfürt
- cukor

- konjacliszt
- ipari állományjavító és egyéb élelmiszeripari adalékok
- valamint ezek származékai.Továbbá nyilatkozom, hogy az Éléskamra vegán megoldáslisztek, illetve az Éléskamra Tojásmentes kenyér lisztkeverék, valamint a Tojásmentes-magmentes univerzális lisztkeverék (AIP alapanyagokból) és a Nyújtható tészta édes süteményekhez lisztkeverék a többi termékektől időben elkülönítve kerülnek legyártásra, külön erre használt kicsomagoló eszközökkel, így ezen termékek keresztszennyeződése az alábbiaktól is elkerülhető:

tojásfehérjepor
maglisztek és olajos magok
édesítőszerek

Az Éléskamra magenta színű vegén termékcsalád mindenféle jelölendő allergéntől mentes.Az általunk felhasznált alapanyagok minőségi bizonylatokkal vannak ellátva, ide értve a gluténmentességre vonatkozóan vagy eredendően gluténmentes termékek.

Garantáltan gluténmentes üzemi területen dolgozunk.


Tokod, 2019. január 1.

 

Liszi-Fekete Gabriella s.k.
ügyvezető
Life Vital Kft.
2531 Tokod, Diófa u 10.