Keltes élmény receptek

Zserbó csiga

2018.10.10 13:22

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók:

Elkészítés:

3 M-es tojást (KB 165 g)  elkevertem, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral és 40 g kristályos édesítővel (eritrit, xilit, glicin, stb.), majd kevertem hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentettem a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább).

Lisztezett felületen jó alaposan átgyúrtam, és kinyújtottam kb.: 1 cm vastag téglalappá. Megkentem cukormentes baracklekvárral, megszórtam darált dióval.

Feltekertem a szélesebb oldaláról, majd 2 cm vastag szeletekre vágtam.

180°C-ra előmelegített sütőben 35 percig sütöttem.

Rácson hagytam kihűlni, majd olvasztott paleo csokoládéval „díszítettem”.
Mennyei, diós-lekváros, finom, puha, ízletes csigák. Érdemes elkészíteni!

Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék

Címkék: paleo zserbó csiga, gluténmentes zserbó csiga, IR barát zserbó csiga, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény zserbó csiga

 

Nézd meg, hogyan készül a KAKAÓS-MEGGYES GALUSKA!

Webáruház készítés