Egy finom kását szeretnél reggelire vagy uzsonnára, amely átmelenget és krémes édességével kényeztet? Elhoztuk Neked ezt az örömöt. Finom, kellemes natúr ízvilág, amelyből mi kihagytuk a kókuszlisztet, hogy még semlegesebb ízélményt adjunk Neked.
*A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes desszertporokhoz képest kb. 50%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.
Kinek ajánljuk?
- Édes szájú gyerekeknek
- Sütizős felnőtteknek
- Nyaralás alatt
- Otthoni szünidőben
- vagy ha csak pár perced van..
Szénhidrátban szegény, rostban gazdag, natúr ízű kása. Teljesen semleges ízűre készítettük, sem vanília, sem egyéb ízesítő nem került hozzá, hogy méltán legyen alapja a Te fantáziád szerint édesített desszertekhez. Adhatsz hozzá fahéjat, gyümölcsöket, csokit, kakaót vagy bármely más kedved szerinti finomságot.
Diétázók számára fejlesztettük, akik a szénhidrát csökkentett, rostban gazdag táplálkozást tartják szem előtt és kerülik a gyors felszívódású ételek fogyasztását. Összetett ételérzékenységben is ajánljuk, mert a mandulán kívül semmilyen más kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz.
Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.
Pontosan mit tartalmaz a pudingpor?
Összetevők: cassava dara, manióka liszt, őrölt mandula, bambuszrost liszt
Allergén anyagok vastagon szedve.
Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.
Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allegén anyagok vastagon szedve.
ALAPRECEPT
Hozzávalók:
- 30 g Krémes desszert kása alappor
- 220 ml növényi tej vagy egyéb tej (pl TOTU tej)
- ízlés és diéta szerint 20-30 g édesítő
Egy csomag desszert kása 3 adagot tartalmaz.
Elkészítési javaslat:
30 g Krémes desszert kását 20-30 g diéta szerinti édesítővel és kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 120 ml növényi tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.
Készíthető csak forró tejjel felöntve is: a desszert kására 220 ml forrásban lévő növényi tejet öntünk, és édesítjük. Gyors mozdulatokkal megkeverjük néhányszor. Légmentesen lefedjük egy kistányérral, így hagyjuk 3-5 percig, hogy a gőzben megpuhuljon. Ízlésünk szerint díszítve, ízesítve fogyasztjuk hidegen vagy melegen.
Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 1 adagot 150 ml növényi tejjel készítsünk, hogy jóval sűrűbb legyen.
További kreatív receptekkel jövünk hamarosan.
Tápanyagtartalom 100 g pudingporban
Energia kJ |
1261,5 |
Energia kcal |
300,4 |
zsír |
11,7g |
amelyből telített zsírsavak |
0,3g |
szénhidrát |
42,9g |
amelyből cukrok |
3,6g |
ebből hasznosuló szénhidrát |
42,9g |
ebbő poliolok |
0g |
fehérje |
8,6g |
só |
0,0g |
rost |
9,5g |
Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva.
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Mit készíthetünk belőle?
Az egyszerű krémes vaníliás puding mellett tortakrémek és sütemény töltelékek alapja is lehet.
Ti mondtátok:
hamarosan...
Ti készítettétek:
HAMAROSAN...