Keltes kakaós csiga
Ti készítettétek: Csernyák Dóra receptje
Hozzávalók:
- 3M-es tojás
- 20ml citromlé
- 60ml víz
- 50g glicin
- 200g Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- 1ek. kakaópor
- 3ek.kakaópor
- 4ek.por eritrit
Elkészítés:
3M-es tojást elkevertem 20ml citromlével, 60ml vízzel és 50g glicinnel. Kimértem a lisztkeverékből 200g-ot majd kivettem belőle 1ek. mennyiséget és tettem a helyére 1ek. kakaóport.
Hozzákevertem a tojásos részhez majd 20percig pihentettem hűtőben.
Ezután szilikonos lapon átgyúrtam, lisztezett felületen vékonyra nyújtottam.
Megkentem kókuszzsírral és megszórtam 3ek.kakaópor 4ek.por eritrit keverékével.
Feltekertem és kb 2cm szeletekre vágtam. Sütőpapíros tepsin 180C kb 30 percig sütöttem. Szuper kakaós!! Isteni finom
Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo kakaós csiga, gluténmentes kakaós csiga, IR barát kakaós csiga, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény kakaós csiga
Nézd meg, hogyan készül a KAKAÓS-MEGGYES GALUSKA!