Új fejezet az Éléskamra életében!

Kedves Vásárlóink!
2024.08.20-tól az ÉLéskamra lisztek gyártását és forgalmazását a Paleo Központ vette át.
A nagy érdeklődés és az átállás miatt előfordulhat, hogy a rendelések kicsit késnek!

Mindent megteszünk, hogy másnapra odaérjen a csomag, ahogy eddig is!

Köszönjük szépen a türelmed!

Csatlakozz a facebook oldalunkhoz, ott frissítjük a híreket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36 305577652

Karácsonyi receptek

Párizsi bundás csirkemell falatok

2017.12.03 10:21

Hozzávalók:


50dkg csirkemell kis darabokra/ csíkokra vágva, kicsit besózva
1 csomag Éléskamra Nagyi Palacsintája lisztkeverék

3 M-es tojás
250ml szódavíz/szénsavas ásványvíz
kevés szárított fokhagymapor
őrölt bors
4g só

Sütéshez: 
kókuszzsír

Elkészítés:

a tojást a fűszerekkel, sóval szódavízzel elkeverjük, majd hozzáadva a lisztet is, jól összekeverjük. A sűrű palacsintatésztába forgatjuk a besózott, kis darabokra vágott húst és kókuszzsírban szép pirosra sütjük. Párolt zöld körettel és friss céklával tálaljuk. Jó étvágyat!

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna