Csokikrémes kosárkák eperrel:
Ti készítettétek
Csokikrémes kosárkák eperrel
Magliszt-mentes nyújtható liszt
Elkészítés
Tészta:
éléskamrás magliszt-mentes nyújtható lisztkeverékből a csomagoláson található utasítás szerint elkészítve(nem használtam fel mindet) 12 db-ot készítettem, 15 percig 185°C sült.
Krém (12 db kosárka töltéséhez):
2 dl kókuszkrém,
100gr étcsoki,
3 dbtojássárgája,
1-2 e.k. eritrit,
15 gr. manióka liszt,
1 m.k. rumaroma(elhagyható)
A hozzávalókat lassan összemelegítjük alacsony hőfokon , amíg besűrűsödik.
Kozári Valéria remeke
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1282885451825636&set=gm.740168762828820&type=3&theater&ifg=1