Fehérpecsenye (paleo)mustárral, cukkinis-répás tócsnival.
Ti készítettétek
Fehérpecsenye (paleo)mustárral, cukkinis-répás tócsnival
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
Elkészítés:
2 db közepes méretű cukkinit nagy lyukú reszelőn,
1 db sárgarépát pedig kis lyukú reszelőn lereszelünk
Megsózuk, majd állni hagyjuk, míg levet nem eresztenek. Alaposan kinyomkodjuk 1 db L-es tojást keverünk hozzá, majd fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, szerecsendióval, ezt követően néhány kanál keltes élmény lisztkeveréket teszünk hozzá a kívánt állag eléréséig. A megformázott tócsnikat kókuszvsíron sütjük aranybarnára.
Ízlés szerint elkészített fehérpecsenyével tálaljuk, de magában is fogyasztható.
Kozári Valéri receptje
A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #feherpecsenye
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1574855962628582&set=gm.886978828147812&type=3&theater&ifg=1