Fehérjedús kenyér
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra falusi kenyér lisztkeverék natúr ízben
- 3 db M-es tojást (kb. 165 g)
- 125 ml víz
- 10 ml friss citromlé
- 30 g folyékony zsiradék
- 100 g totu
- 3 g foszfátmentes sütőpor
Elkészítés:
3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 125 ml vízzel, 10 ml friss citromlével, 30 g folyékony zsiradékkal, 100 g totu krémmel. Keverj hozzá 3 g foszfátmentes sütőporral elkevert, 1 csomag Éléskamra Falusi kenyér lisztkeveréket. Alaposan keverd össze, majd 30 perc pihentetés után, pici paleos liszttel szórt felületen gyúrd át, és formázz kenyeret. Vágd be 3 helyen.
200°C-ra előmelegített sütőben süsd 20 percig, majd további 55 percig 180°C-on.
Rácson hagyd teljesen kihűli. Jó étvágyat hozzá!
Nagyon finom, ízletes, fehérjedús kenyér. Szépen átsül, érdemes kipróbálni!
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra falusi fehér kenyér szénhidrátcsökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo kenyér, gluténmentes kenyér, IR barát kenyér, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, falusi kenyér
Nézd meg, hogyan készül a falusi lepényke