„Gombócos” káposzta
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók :
- 0.5 kg darált hús
- 2 tojás
- só
- bors
- 2 fej dinsztlet vöröshagyma
- 10 dkg karfiolrizs (aprított nyers karfiol is megfelel)
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 kg savanyú káposzta
- 2 ek zsiradék
- 2 evőkanál Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverék
- őtölt pirospaprika
Elkészítés:
Gombóc: 0,5 kg darált hús, 2 tojás, só, bors, 2 fej dinsztelt vöröshagyma, 10 dkg karfiolrizs (aprított nyers karfiol is megfelel), 2 gerezd zúzott fokhagyma.
1kg savanyú káposztával rétegeztem a gombócokat, felöntöttem vízzel.
Miután megfőtt, 2 evőkanál zsiradékon, 2 evőkanál Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverékből rántást készítettem.
Megszórtam kevés őrölt pirospaprikával és besűrítettem vele a káposztát.
Tökéletesen sűrít, nem csomósodik!
A káposzta önmagában elég sós, de ha szükséges, ízesítsük.
Jó étvágyat kívánok!
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo gombócos káposzta, gluténmentes gombócos káposzta, IR barát gombócos káposzta, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, gombócos káposzta
Nézd meg, hogyan készül a TÖKFŐZELÉK BROKKOLI ROPOGÓSSAL