Szórásra, sűrítésre használható liszt receptek

„Gombócos” káposzta

2018.10.18 13:39

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Hozzávalók  :

Elkészítés:

Gombóc: 0,5 kg darált hús, 2 tojás, só, bors, 2 fej dinsztelt vöröshagyma, 10 dkg karfiolrizs (aprított nyers karfiol is megfelel), 2 gerezd zúzott fokhagyma.

1kg savanyú káposztával rétegeztem a gombócokat, felöntöttem vízzel.
Miután megfőtt, 2 evőkanál zsiradékon, 2 evőkanál Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverékből rántást készítettem.

Megszórtam kevés őrölt pirospaprikával és besűrítettem vele a káposztát.
Tökéletesen sűrít, nem csomósodik!
A káposzta önmagában elég sós, de ha szükséges, ízesítsük.
Jó étvágyat kívánok!

Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Szórásra, sűrítésre használható szénhidrát csökkentett lisztkeverék 

Címkék: paleo gombócos káposzta, gluténmentes gombócos káposzta, IR barát gombócos káposzta, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, gombócos káposzta

Nézd meg, hogyan készül a TÖKFŐZELÉK BROKKOLI ROPOGÓSSAL

 

Webáruház készítés