Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Mivel a zöldbanánnak natúr íze van, és főzve, összetörve, állagra nagyon hasonlít (kicsit szárazabb), a tört burgonyára, gondoltam teszek egy próbát. Megérte. Nagyon finom! Próbáljátokki, ha tehetitek.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan gyúrd össze, majd hűvös helyen 20 percig pihentesd.
Enyhén lisztezett felületen gyúrd át és nyújtsd ki a tésztát kb. 1,5 cm vastagra.
A tészta tetejét, egy éles késsel rácsozd be.
4,5 cm átmérőjű szaggatóval szúrd ki a pogácsákat.
180°C-ra előmelegített sütőben süsd 30 percig.
Rácson hagyd kihűlni.
Vendégvárónak, vagy a gyerekeknek csomagolni útravalónak tökéletes.