Ti készítettétek: Vasas Ildokó receptje
Hozzávalók:
Elkészítés:
3 M-es tojást (KB 165 g) keverj el, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral s 4 g sóval, apróra vágott medvehagymával , majd keverj hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább). Ezután szilikonos lapon, enyhén lisztezett felületen gyúrd át kicsit. Tedd sütőpapíros formába, vágd be a tetejét több helye, majd 180 fokra melegített sütőben kb. 35-40 perc alatt süsd készre.
Érdemes elkészíteni!
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo medvehagymás pogácsa, gluténmentes medvehagymás pogácsa, IR barát medvehagymás pogácsa, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény medvehagymás pogácsa
Nézd meg, hogyan készül a ZSERBÓ CSIGA!