Kenyérlángos magmentes lisztkeverékből (AIP)
Ti készítettétek:
Kenyérlángos magmentes lisztkeverékből (AIP)
Titkos Alexandra receptje
Kenyérlángos:
100g Tojásmentes-magmentes univerzális lisztkeverékhez kevertem
110 ml vizet,
20g Paleolajat (nem akartam a kókuszolaj melegítésével vesződni),
3g sót és 5 ml frissen facsart citromlevet.
Kb 1 óráig a hűtőben pihentettem. Utána teljesen jól nyújtható tésztát kaptam.
15 percig sütöttem 200 fokon, addig elkészítettem a feltéteket.
Cocomast sóval, zúzott fokhagymával és citromlével elkevertem. Ez került 15 perc után a tésztára és megszórtam lilahagymával és apró kockákra vágott császárszalonnával és 180 fokon sütöttem még 15 percet.
A liszt megrendelhető:
Forrás:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1683459801722169&set=gm.368390596996700&type=3&theater&ifg=1