Kolbászos karfiolkenyér
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
- 1 fej karfiol
- 4 egész tojás
- zúzott fokhagyma vagy fokhagyma por
- karikára vágott házi kolbász
- 10 dkg reszelt éven túl érlelt Grana padano sajt
- 20 g Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeverék
Elkészítés:
1 fej karfiolt, késes aprítóval rizsszem méretűre felaprítjuk. Ízlés szerint sózzuk, hozzákeverünk 4 egész tojást, ízlés szerint zúzott fokhagymát, vagy fohagma port, karikára vágott házi kolbászt, 10 dkg reszelt, éven túl érlelt Grana padano sajtot, 20 g Éléskamra Keltes élmény univerzális lisztkeveréket.
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, és a masszát, egy36X29 cm-s, sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük egyenletesen.
200°C-ra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Friss zöldségekkel, vagy savanyúsággal tálaljuk.
Párolt karfiolrizzsel is működik (maradék felhasználás céljából).
Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo , gluténmentes, IR barát , CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény kolbászos karfiol lepény
Nézd meg, hogyan készül a KAKAÓS-MEGGYES GALUSKA!