Lángos és zsebes pita liszt receptek

Lángos tésztában sült virsli (paleo)

2018.08.18 10:02

 

Ti készítettétek:

Szabó Anita receptje: 

Továbbra sem kapcsolom be a sütőt. :) Napok óta a fejemben van ez az étel, csak valahogy mindig más sütődött helyette. Ma mindenki más időpontban és mást ebédelt, úgyhogy önző módon magamnak készítettem el. :) Reggel piacra menet előtt bekevertem a tésztát, majd délben kisütöttem.

Hozzávalók: 
 
6 paleo virsli
3 tojás
1 dl víz
a sütéshez:
bő zsiradék
a tálaláshoz:
saláta (nálam most madárbegy)
éven túl érlelt cheddar (nálam most mature chatedral)
nyerstojás mentes majonéz 
fokhagymás olívaolaj

A vizet elegyítjük a tojással, majd a liszttel együtt csomómentesre keverjük (én habverőt használtam). 20 percig pihentetjük. 6 részre osztjuk. Két szilikonlap közt, egyenként a virsli hosszára nyújtjuk a tésztadarabokat. Beburkoljuk vele a virslit, Bő, forró zsiradékban kisütjük. Végül salátával, reszelt sajttal és majonézzel tálaljuk. Még finomabbá tehetjük a tésztát, ha kisütés után fohagymás olívaolajjal kenjük meg.

Forrás:

http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/06/langos-tesztaban-sult-virsli-paleo.html?q=paleolit

Süss, főzz  Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo lángos tésztában sült virsli, gluténmentes lángos tésztában sült virsli, IR barát lángos tésztában sült virsli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes

Nézd meg, hogyan készül a PITA (PALEO)

Webáruház készítés