Lángos tésztában sült virsli (paleo)
Ti készítettétek:
Szabó Anita receptje:
Továbbra sem kapcsolom be a sütőt. :) Napok óta a fejemben van ez az étel, csak valahogy mindig más sütődött helyette. Ma mindenki más időpontban és mást ebédelt, úgyhogy önző módon magamnak készítettem el. :) Reggel piacra menet előtt bekevertem a tésztát, majd délben kisütöttem.
A vizet elegyítjük a tojással, majd a liszttel együtt csomómentesre keverjük (én habverőt használtam). 20 percig pihentetjük. 6 részre osztjuk. Két szilikonlap közt, egyenként a virsli hosszára nyújtjuk a tésztadarabokat. Beburkoljuk vele a virslit, Bő, forró zsiradékban kisütjük. Végül salátával, reszelt sajttal és majonézzel tálaljuk. Még finomabbá tehetjük a tésztát, ha kisütés után fohagymás olívaolajjal kenjük meg.
Forrás:
http://panitakedvencei.blogspot.com/2017/06/langos-tesztaban-sult-virsli-paleo.html?q=paleolit
Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo lángos tésztában sült virsli, gluténmentes lángos tésztában sült virsli, IR barát lángos tésztában sült virsli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes
Nézd meg, hogyan készül a PITA (PALEO)