AIP briós
Ti készítettétek:
AIP BRIÓS
Laczkó Zsuzsanna receptje:
Hozzávalók:
100 gramm Magmentes-tojásmentes univerzális lisztkeverék,
110 ml kókusztej,
20 gramm folyékony kókuszolaj,
egy csipet só! - ez fontos
formázáshoz aláhintésre kevéske batáta liszt,
szóráshoz kókuszvirágcukor.
Összegyúrás után a tészta pihen kb. egy órát hűtőben. Szilikon nyújtólapon formázzuk úgy hogy négy egyenlő részre osztjuk, ezután nagyon vékonyan batáta liszttel alálisztezve kb. 25 cm-es kiskígyókra sodorjuk majd kókuszvirágcukorral hintve feltekerjük. Formázás után 200 Celsius fokon 20 perc utána 180 Celsius fokon 20 perc sütés alsó-felső villanysütőben. Rácson hűtjük.
Forrás:
https://www.facebook.com/groups/163254780843617/permalink/394631401039286/