Magvas császárzsemle
Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Császárzsemle lisztkeverék
- 2 db M-es tojás
- 150 ml víz
- 3 ek olvadt zsíradék
Elkészítés:
2 db M-es tojáshoz (kb. 110 g) keverte 150 ml vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot/olajat. A zsemleliszttel egyenletesre kevertem.
20 perc pihentetés után enyhén lisztezett felületen átgyúrtam a tésztát.
180 °C-on 35-40 percig sütöttem.
Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:
Éléskamra Lágyan omlós császárzsemle szénhidrát csökkentett lisztkeverék
Címkék: paleo zsemle, gluténmentes zsemle, IR barát zsemle, CH diéta, cukormentes, laktózmentes
Nézd meg, hogyan készül a Házi májkrémes császárzsemle recept