Nem szeretjük az ilyen híreket, de sajnos az aranylenmagliszt országos hiánycikk lett,
így néhány termékünk átmenetileg (előreláthatólag 2-3 hétig), nem lesz elérhető.
Dolgozunk rajta, hogy minél hamarabb beszerezzük és amint megérkezik, folytatjuk a gyártást.
 Addig is rengeteg más finomsággal várunk és ha szeretnétek alternatív
megoldást, írjatok nekünk, segítünk! Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket! ️

2025.03.19.

 

Kérdése van? Hívjon minket! +36 305577652

Sokmagvas bagett receptek

Magvas zsemlék

2018.03.02 18:56

1 csomag Éléskamra Sokmagvas paleo bagett lisztkeveréket a zacskón lévő recept szerint elkészítettem:

 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó.

Nem bagetteket formáztam, hanem zsemléket. Tetejüket lekentem tojással és megszórtam magokkal. 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet sütöttem. Végül telepakoltam minden finomsággal. Nagyon finom ízletes, jó állagú, nem vizes belsejű zsemlék.

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna