Marhapörkölt nokedlivel
Ti készítettétek
Marhapörkölt nokedlivel
Hagyományos nokedli lisztkeverék
Hozzávalók:
Pörkölt: 3 fej vöröshagyma
0,5 kg marhahús (lapockából)
őrölt pirospaprika
só
bors
csipet majoránna
őrölt kömény
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél sárga paprika
2 közepes paradicsom
6 dl száraz (!) vörösbor, (elhagyható). Nem édes bor és az alkoholt kiforraljuk az ételben.
1 csomag Éléskamra Hagyományos Nokedli Keverék http://www.paleonagykereskedes.hu/…/Eleskamra-Hagyomanyos-N…
Elkészítés: az apróra vágott vöröshagymát disznózsíron megdinszteltem. Ezen, ’fehéredésig’ pirítottam kockára vágott marhahúst, megszórtam őrölt pirospaprikával és felöntöttem vízzel, majd ízlés szerint fűszereztem. Mikor már félig megpuhult, felöntöttem a száraz vörösborral, és puhára főztem. Ha szükséges öntsünk utána vizet, ha elfőtte. A vörösbor elhagyható a receptből
A nokedlit a zacskón lévő recept szerint készítettem.
A termék megrendelhető itt:
Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrátcsökkentett lisztkeverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #nokedli #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes
Forrás: