Medvehagymás totus pogácsák
Ti készítettétek
Medvehagymás totus pogácsa – paleo
Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
Hozzávalók: 300 g Éléskamra keltes élmény lisztkeverék, 5 tojás + a kenéshez fehérje, 40 ml citromlé, 220 ml víz, 90 g kókuszolaj, ízlés szerint só, + 1 tojássárgája a lekenéshez, 300 g totu, 1 csokor medvehagyma
A tojásokat felvertem, hozzáadtam a szobahőmérsékleten folyékony állagú kókuszolajat, a vizet és a citromlét, belekevertem a totut, sóztam, majd eldolgoztam benne a lisztet. Végül belekevertem az feldarabolt medvehagymát.
40 percet pihentettem hűvös helyen.
Kinyújtottam vékonyra, áthajtogattam,
majd kb 3 cm vastagra nyújtva a tésztát kiszaggattam a pogácsákat.
A tetejét lekentem tojásfehérjével és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig, aztán 180 fokra visszavéve a hőfokot további 30 percig sütöttem.
A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék
#eleskamra #chdieta #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #medvehagymasotuspogacsa
Forrás:
https://www.tepszi.hu/2018/03/20/medvehagymas-totus-pogacsa-paleo/